Özel Çocuk Akademisi Anaokulu, Vali Bilal Şentürk, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Semih Şahin, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz,AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer,Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın katılımıyla açıldı.

‘Şefkatin minik kalplerle buluştuğu nokta’ sloganı ile hizmete açılan okulda renkli görüntüler ortaya çıktı. Açılışta, eğitimin toplum ve gelecek için çok değerli olduğunu belirten Vali Şentürk, şöyle konuştu:

''Mutluluğumuz için çocuklarımız çok değerli. Onlar için herşeyin en iyisini yapmak durumundayız. Koronavirüs nedeniyle maalesef mesafeli eğitime başladık. Devlet okulları da eğitimlerimizi yürüttüğümüz özel okullarımızda üzerlerine düşen yatırımları yapıyorlar. Bilecik'imizde anaokullarında çocuklarımıza yeni ufuklar açacağını umut ediyorum. Eğitim kalite noktasında da bir mihenk taşı olacaktır. Çocuklarımızı daha kaliteli daha nitelikli yetiştirme noktasında temelin atıldığı anaokullarında güzel uygulamalarıyla örnek olacağını umut ediyorum. Eğitimin hiçbir kısmını tesadüfe bırakamayız, eksik kalan noktalarda da müdahalemizi yaparız. Çocuklar hepimizin, hiçbirinden vazgeçemeyiz. Vatana, millete sevdalı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştireceğiz.'' dedi.

Yapılan duanın ardından Vali Şentürk, Milletvekili Yağcı, Belediye Başkanı Şahin ve beraberindekiler ''Özel Çocuk Akademisi Anaokulu''nun açılışını gerçekleştirerek, çocuklarla yakından ilgilendiler.

Editör: TE Bilişim