Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı gün boyu gerçekleştirdiği dernek, işçi ve esnaf buluşmalarında seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışmayı ilke edindiklerini söyledi.

            Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kapalı pazarda Sebzeciler-Tuhafiyeciler Derneği ve kapalı pazar esnafı ile kahvaltı programında bir araya geldi. Beraberindeki Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ile birlikte pazarcı esnafı ile sohbet eden Başkan Bakıcı projelerini anlattı. Pazarcı esnafı ile fikir alış verişinde bulunan ve kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan Bakıcı göreve geldikleri ilk günden itibaren kendilerine güvenen ve her zaman yanlarında olan Bozüyüklülere layık olabilmek için hız kesmeden çalıştıklarını belirterek “İlçemizde yıllarca eksikliği yaşanmış hizmetleri bir bir tamamladık. Çünkü bizler;  seçimler için değil,  gelecek nesiller için çalışmayı ilke edilmiş bir belediyecilik anlayışına sahibiz” dedi. Ziyaretin sonunda sofralarını kendisi ile paylaşan esnaflara teşekkür eden Başkan Bakıcı pazarcılara hayırlı kazanç temennisinde bulundu.

Ardından Kipaş Fabrikası’nı ziyaret eden Başkan Bakıcı, beraberindeki Başkan Yardımcısı Avcıoğlu ve İlçe Başkanı Ersoy ile birlikte fabrika işçileri ile bir araya geldi. Kipaş Fabrikası yöneticilerinden Deniz Öksüz Başkan Bakıcı ve beraberindekileri karşılayarak fabrikayı gezdirdi. Burada işçilerle görüşen ve işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Bakıcı ve beraberindekiler işçilerle birlikte yemek yedi.

            Daha sonra Başkan Bakıcı, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları ile birlikte 4 Eylül Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti. Esnafları tek tek dolaşarak hatırlarını sorup hayırlı iş, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulunan Başkan Bakıcı, “Allah hepsine hayırlı kazançlar nasip etsin. Bizler vatandaşlarımızın samimiyetinden güç alıyoruz, bu yüzden dilerim ki yüzlerinizden tebessüm hiç eksik olmasın. Memleket İşi Gönül İşi” dedi.

Editör: TE Bilişim