Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 56.Olağan Genel Kurula gidiyor. Oldukça hareketli geçmesi beklenen seçimde mevcut Başkan Halit Gölcan ile Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası Başkanı Ahmet Subaşı yarışacak.

Belediye Kültür Sitesi’nde saat 13.30’da 542 üyenin katılımıyla gerçekleşmesi beklenen kritik seçimin sonucunu seçim sistemi belirleyecek.

     Geçtiğimiz günlerde Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası seçiminde sandıktan güçlü bir şekilde çıkan Ahmet Subaşı, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına adaylığını açıklarken, seçimlerin kapalı oy sistemi şeklinde gerçekleştirilmesi yönünde önerge sunacaklarını söyledi. Yapılacak olan seçimlerde üyelerin bu önergeye ne şekilde yaklaşacağı kamuoyu tarafından merak konusu olurken, mevcut Başkan Halit Gölcan’ın ise önergeye sıcak bakmayıp seçimlerin açık oy sistemi ile yapılması talebinde bulunacağı öne sürüldü.

     İlimizde oldukça yoğun katılımlı gerçekleşen Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası ile Giyim Mensucat ve Sanatkarlar Esnaf Odası seçimleri sonrası Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi seçimlerinin de oldukça çekişmeli geçeceği beklenirken, kamuoyunda seçimin sonucunu ise seçimin siteminin belirleyeceği yorumları yapıldı.

Editör: TE Bilişim