Cafer Elmas

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 7 Haziran seçimleri sonrası gazetemize  kısa bir değerlendirmede bulundu. Milletimizin verdiği karara saygılarının sonsuz olduğunu belirten Yağcı, parti olarak sonuçları değerlendirme aşamasında olduklarını söyledi. Geçtiğimiz Perşembe günü Ankara’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’yla birlikte Belediye Başkanları toplantısına katıldıklarını belirten Yağcı, sonucun memleketimiz için hayırlı olmasını diledi. Yağcı şu açıklamayı yaptı:

“Seçim sonuçları, milletimiz vermiş olduğu karar. Ülkemiz için milletimiz için vatanımız için hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Vatandaşımızın verdiği karara saygımız sonsuz. Bu seçimde vatandaşımız herkese belirli mesajlar verdi. Tüm siyasi partilere mesajlar verdi. Şuanda siyasi partilerimiz, seçimin yorgunluğunun getirdiği hamasi nutukların ötesinde, vatandaşımızın vermiş olduğu bu mesajları okuma ve değerlendirme çabası, gayreti içerisinde. Ak Parti olarak bizde şuanda bu mesajları değerlendirme aşamasındayız.

Umarım memleketimiz için milletimiz için şehrimiz için en uygun kararlar verilecektir. Ben de dün Ankara’daydım. Sayın Başbakanımızın katıldığı bir toplantıda fikirlerimizi görüşlerimizi belirttik. Seçimin memleketimiz açısından inşallah hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum.”

 

 

Editör: TE Bilişim