Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Bilecik İl Başkanı Feyzi Köse, dün Bilecik Askerlik Şubesine giderek askerlik başvurusu yaptı. Ülkemizin bölünme sürecine girdiğini belirten Köse, bu dönemde şanlı ordumuzun ve polisimizin verdiği mücadeleye destek olmak amacıyla bu başvuruyu yaptığını söyledi. Şubeye evraklarını vermesinin ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Köse şunları söyledi:

“İsterdim ki Bilecik halkının yarısı bu askerlik şubesine gelsin”

“Bilecik halkına önemli bir sesleniş yapmak için huzurlarınızdayım. Son günlerde artan terör olayları karşısında duygusal değil, bilinçli, vatansever bir yurttaş olarak konuşuyorum. Gerçekten inanarak bu hareketi yapıyorum. “Askere beni de alın” diye dilekçemi verdim. Gereğinin yapılmasını tarafıma bildirilmesini için ricacı oldum. Saat üçe kadar bilgi vereceklerini, gerekli yazışmaları yapıp, döneceklerini ifade ettiler. Üzülerek söylüyorum ki Bilecik merkezde ilk müracaat eden kişi ben olmuşum. Ben isterdim ki Bilecik halkının yarısı bu askerlik şubesine gelsin. “Beni de askere alın” desin.

“Ordumuzun, polisimizin kahramanca verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz”

Ülkenin bölünme sürecine girildiği, milletin parçalanma sürecini yaşadığı bir günde herkes asker olmalı. Zaten askerlik Türk milletinin geçmişinden bu güne genlerinde olan bir şeydir. Biz de şanlı ordumuzu destekliyoruz. Son günlerde ordumuzun, polisimizin kahramanca verdiği mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz ve yanındayız. Bunu paylaşmak, bu duygularla “Beni de askere alın” dilekçesini vermek için buradayım. Buradan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Ve son kez şunu belirtmek istiyorum: Türk Milleti bölünmez bir bütündür. Türk vatanı bölünmez bir bütündür. Ne mutlu Türk’üm diyene.”

Editör: TE Bilişim