Korkmaz Kesik

Demisaş fabrikası Vezirhan’da Karasu Çayı üzerine köprü yaptı. Demisaş A.Ş. tarafından yapılan bu yatırım Vezirhanlı’lardan büyük beğeni toplarken köprü, sanayiden doğaya dostluk köprüsü olarak nitelendirildi.

Demisaş A.Ş. Karasu Çayı Yaşam Alanı Projesi kapsamında Vezirhan’da Karasu Çayı üzerinde köprü inşa etti. Temmuz ayında inşaatı tamamlanan köprü ile birlikte Karasu yaşam alanının sınırlarının büyümesi hedeflendi.

Vezirhan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Belediyemiz Karasu Çayı Yaşam Alanı Projesi kapsamında bulunan köprümüz Temmuz 2015 yılında Demisaş A.Ş tarafından yaptırılmıştır. Köprü, Karasu yaşam alanı sınırlarını daha da büyütecektir. Yapılacak olan bağlantı yolları ile istasyon mahallesinin çehresi köprü ile güzelleşecektir.” denildi.

Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ise yaptığı açıklamada , ‘Demisaş A.Ş tarafından yaptırılan köprü ile Karasu yürüyüş alanının daha da güzelleştiğini, 2 yakayı birleştirdiğini, belde halkının Karasu'nun her iki tarafını da rahat ve kolay olarak kullanacağını söyleyerek Demisaş A.Ş Yönetimine teşekkür etti.

Demisaş A.Ş. İnsan Kaynakları Sorumlusu Burhan Saltan, “Demisaş olarak çevremize yaptıklarımız ile gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim