Hüseyin Çınar

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilecik'te Sanat Tarihi bölümü mezunu 3 kişiyi sözleşmeli olarak işe alacağını duyurdu. Bakanlığın internet sitesinden yapılan duyuruda, KPSS (B) grubu sıralaması ile alınacak 4/B sözleşmeli personel kadrolarına, Bilecik için Üniversitelerin Sanat Tarihi bölümü mezunu üç kişi alacağını açıkladı. Başvurular 15 Temmuz tarihine kadar yapılabilecek ve sonuçlar bir hafta içinde açıklanacak.

Başvuruda bulunmak isteyenlerin, www.kulturturizm.gov.tr internet adresinden temin edecekleri başvuru formunu eksiksiz doldurarak, 15 Temmuz 2015 günü mesai bitimine kadar, Çiğdem Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:50 100.Yıl-ANKARA adresinde bulunan Bakanlık Personel Dairesi Başkanlığına elden veya posta yoluyla teslim etmeleri gerekiyor. Yapılan açıklamada, eksik belge ve bilgilerle yapılacak başvuruların işleme konulmayacağı belirtildi.

Adaylardan başvuru sırasında; fotoğraflı başvuru formu, yükseköğrenim diploması/çıkış belgesi örneği, nüfus cüzdanının fotokopisi, 2014 yılına ait KPSS(B) sonuç belgesinin çıktısı ve 1/7/2015 tarihi ve sonrası itibariyle alınan adli sicil belgesinin aslı (e-devlet ile alınabilir) isteniyor. Detaylı bilgiye Kültür Bakanlığının internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim