AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı’nın Belediyedeki odasında rüşvet aldığı iddiası ile tutuklanması üzerine CHP İl Yönetimini açıklama yapmaya davet etti.

“Kıymetli CHP Bilecik Yöneticileri sizce bu şehir sizden bir açıklama duymayı hak etmiyor mu? Saklambaç oynamaya devam mı? Suçüstü yapılan rüşvet karşısında şaşkınlığınızdan mı sessizsiniz yoksa 3 senedir dönenleri bildiğiniz için mi sessizsiniz? Yoksa İstanbul ekibi mi susturuyor sizi?”diyen Başkan Yıldırım yapmış olduğu yazılı açıklamasında şunları ifade etti:

“Şu dilinize doladığınız siyasi komployu bir açar mısınız? Buradan kendinize nasıl bir mağduriyet uydurdunuz trollerinizi oyalamak için?

Kendi getirdiği adam hakkın da geçen sene ispatlamayan şerefsizdir diyen adam, yaptığı açıklama da neredeyse “Selçuk Erdağı kim, tanımıyorum ben öyle birini!” demediği kalmış ve bankamatik memurları ile trolleri de şakşakçılık da geri kalmamış! Ama yemezler! Bilecik halkına da yediremezsiniz!

Ayılı park dışında 3 sene de başka ne hizmet yaptınız da gölge düşürmeye uğraşılsın.Sokakları caddeleri tarlaya çevirdiniz. Nereye el atsanız ağzınıza yüzünüze bulaştırıyorsunuz. Bu güzel şehrin 5 yılını yazık ettiniz.

Haydi oyalamayın Bilecik’ i de her yalan dolan konularda soğutmadan algı yapmaya başladığınız gibi bu sefer gerçek gündem hakkında konuşun CHP Bilecik İl Başkanlığı.”

Editör: TE Bilişim