Bağımsız Belediye Başkanları Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e AK Parti rozetleri takılırken, iki Başkan nihayet yuvalarına dönerek mutlu sona ulaştılar.

Birkaç haftadır ülke gündemini meşgul eden gelişmeler nedeniyle ertelenen tören AK Parti grup toplantısında gerçekleşirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat talimatı ile partiye davet edilen Başkanlara Erdoğan tarafından AK Parti rozetleri takıldı.

İlk kez gazetemizin gündeme getirdiği Bağımsız Belediye Başkanları Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Genel Merkezi’ne çağırılmışlar ve kendilerine partiye geçmeleri yönünde teklifte bulunulmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat talimatı ile partiye davet edilen Başkanların Genel Merkez ile görüşmelerini tüm Bilecik kamuoyu haberimizden öğrenmişti.

Gündeme bomba gibi düşen haberimizin ardından günlerdir süren uzun bekleyiş mutlu sonla biterken, Bağımsız Belediye Başkanları Şahin ve Tekin, AK Parti’ye geçmek için grup toplantısına katıldılar ve rozetleri bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takıldı.

     ÇOK SAYIDA PARTİLİ ANKARA'DA

     AK Parti Grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması sonrasında düzenlenen törene Osmaneli ve Pazaryeri’nden çok sayıda partilide katılırken, 'Osmaneli seninle gurur duyuyor', 'Pazaryeri seninle gurur duyuyor' sloganları atan partililer yoğun alkışlar atında Başkanlarına destek verdiler.

Törene Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas ta katılarak, canlı yayınla rozet takma törenini Bilecik kamuoyuna duyurdu.

Editör: TE Bilişim