Bilecik’te faaliyet yürüten gazete ve ajanslarda görev yapan saha çalışanları Vali Bilal Şentürk’e makamında ziyaret gerçekleştirirken, yaşadıkları sorunları dile getirdiler.

Sohbet havasında geçen ziyarette basın mensupları özelikle Emniyet ve Jandarma ile olan iletişimde yaşanan sıkıntılara dikkat çektiler, çözüm önerileri sundular.

Vali Bilal Şentürk, tek tek basın mensuplarının sorunlarını dinlerken, yaşanan sıkıntıların çözümleri için gerekli çalışmayı yapacağını aktardı. Özellikle ulusal medyaya konu olacak haberlere ilişkin fikir alış verişinin yapıldığı toplantıda kamu kuruluşları ile birlikte hareket etmenin önemi vurgulandı.

Basın mensupları kamu görevinin bilincinde olduklarını Vali Bilal Şentürk’e iletirken, Vali Şentürk, bu doğrultuda hareket etmenin ilimize kazanım sağlaması açısından önemli olduğunu söyledi ve önemli olanın Bilecik için yapılanların basına olumlu yansıması ve ulusalda Bilecik’in iyi haberler ile duyurulmasının kamu adına önemli olduğunu vurguladı.

Gerçekleşen görüşmeye; Anadolu Ajansı (AA), Demirören Haber Ajansı (DHA), İhlas Haber Ajansı (İHA),Yarın Gazetesi, Değişim Gazetesi ,Haber 228,Bilecik Olay Haber çalışanları katıldı.

Editör: TE Bilişim