Sağlık Bakanlığı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Mevzuat İşleri Daire Başkanı Sevil Serin, lise eğitimini gördüğü Bilecik Sağlık Meslek Lisesi’ne ve staj gördüğü Bilecik Devlet Hastanesi’ne bayram dolayısıyla ziyaret gerçekleştirdi.

Hastane yöneticileriyle birlikte bayramın 3. Gününde Devlet Hastanesi’nde denetleme gerçekleştiren Daire Başkanı Serin, tedavi gören hastaların, hasta yakınlarının ve sağlık çalışanlarının bayramlarını kutladı.

Devlet Hastanesi’nde ziyareti sırasında hastalarla yakinen ilgilenen Mevzuat İşleri Daire Başkanı Serin, ayrıca bayramda görev yapan nöbetçi sağlık personeli ile bayramlaşarak daha sonra Söğüt, Osmaneli ve Gölpazarı Devlet Hastaneleri’nde de ziyaretlerde bulundu. Serin, gerçekleştirdiği ziyaretlerde; Sağlık Bakanı Ahmet Demircan' ın bayram tebrik mesajını ve selamlarını paylaşarak hastalara acil şifalar diledi.

Kendiside Bilecik Sağlık Meslek Lisesi mezunu olan Mevzuat İşleri Daire Başkanı Serin’in ziyareti ilimizde tüm sağlık personeli tarafından memnuniyetle karşılanırken, hastane yöneticileri ve çalışanları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür etkinliklerin kendileri için önemli moral kaynağı olduğunu vurguladılar.

Editör: TE Bilişim