Midesindeki rahatsızlığı nedeni ile Ankara Şehir Hastanesi'nde mide ameliyatı olan Genel Yayın Yönetmenimiz Cafer Elmas’a Sağlık Bakanlığı üst düzey yöneticileri tarafından geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.

Aralarında Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Av. Sevil Serin (Bilecikli), Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Avşar Aslan ve Servis Sorumlusu Hemşire Halime Yiğit’in de bulunduğu heyet Elmas’a ziyaret gerçekleştirdi.

Başarılı bir ameliyat sürecinden sonra servise alınan Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas’ın sağlık durumu her geçen gün iyiye doğru giderken, geçtiğimiz gün Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ile Milletvekili Yaşar Tüzün geçmiş olsun ziyaretleri gerçekleştirmişlerdi.

Son olarak Sağlık Bakanlığı bünyesinde üst düzey yöneticiler Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Av. Sevil Serin ve Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Avşar Aslan’ın bulunduğu heyet Elmas’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Bakanlık Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Av. Sevil Serin, “memleketimin başarılı gazetecisinin ameliyat süresini ve sonrasını an ve an takip ettik. Ciddi bir ameliyat geçirdi, Allah’a şükür her şey yolunda gitti.  Daha da iyi olacak. Benim bakanlıktaki odam direk Şehir Hastanesi'ne bakıyor ve her baktığımda Cafer kardeşimiz aklımıza geldi. An ve an hep arayıp hakkında bilgi aldık, en kısa sürede sağlığına kavuşacaktır” derken muhabbet havasındaki ziyaret Elmas'a çok moral oldu.

Editör: TE Bilişim