Sağlık Bakan Yardımcısı hemşerimiz Halil Eldemir, bir dizi program ve ziyaretleri kapsamında Bilecik'e geldi. Eldemir; Bilecik, Bozüyük ve Pazaryeri’nde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı ile ilgililer tarafından Valilik önünde karşılanan Sağlık Bakan Yardımcısı Eldemir, ilk olarak şeref defterini imzaladı. Bakan Yardımcısı Eldemir, Vali Dr. Kızılkaya'ya, yeni görevinde başarılar dileyerek, bir süre görüştü. Vali Kızılkaya, Bakan Yardımcısı Eldemir'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Valilik Toplantı Salonunda Bakan Yardımcısı Eldemir ve Vali Dr. Kızılkaya, İl Sağlık Müdürü Dr. Damkacı'dan Bilecik'teki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir buradan ayrılarak Bozüyük’e geçti. Bozüyük’te Kaymakam Aem Öztürk ile bir araya gelen Eldemir,  Bozüyük Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.  Bozüyük Devlet Hastanesi’nde sona gelinen çalışmaları inceleyen Eldemir, İl Sağlık Müdürü Damkacı’dan bilgiler aldı. Eldemir, hastane ziyaretleri sonrasında da Pazaryeri'ne giderek Belediye Başkanı Zekiye Tekin ile görüştü.

Editör: TE Bilişim