Bakan Yardımcısı Eldemir, Milletvekili Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve partililer, Dodurgalılar Derneği ve Karadenizliler Derneğini ziyaret etti. Ziyaretler, çok sayıda vatandaşın katılması üzerine açık hava toplantısına dönüştü.

Açık hava toplantısında halka hitap eden Bakan Yardımcısı Eldemir, sağlık alanında Türkiye’nin Ak Parti iktidarlarıyla çağ atladığına dikkat çekti. Eldemir, “Şu anda özeli, devleti, üniversitesiyle her türlü sağlık hizmetini milletimize sunabiliyoruz. Şuanda dünyanın gıpta ile baktığı şehir hastanelerini biz inşa ediyoruz. Dünyanın en güzel, en gelişmiş donanıma sahip hastaneleri biz inşa ediyoruz. Bunu biz derken bakanlık olarak söylemiyorum, bunu bu millet inşa ediyor, siz yapıyorsunuz. Burada bir başarı varsa Türk milletinin başarısıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin öncülüğünde Türkiye’de aziz milletimizin sağlık alanındaki her türlü sorununu çözmeye çalışıyoruz. Ve dünyada en iyi olacağız. Kendi vatandaşına hizmet eden en iyi devlet olacağız. Biz millet olarak bir ve beraber olduğumuz müddetçe bize, aramıza fitne sokmak isteyen, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat vermediğimiz müddetçe de Türkiye’nin önünde kimse duramayacaktır ” dedi.

ELDEMİR’DEN DODURGA’YA HASTA NAKİL ARACI MÜJDESİ

Eldemir, Dodurgalılara da müjde vererek, şöyle devam etti:

“Dodurga Belediye Başkanımız dedi ki, ‘sayın bakanım, ağabey hastane yapıyorsunuz, iki hastane de hizmet veriyor, yeni hastaneler de nasip olursa bitecek. Ama Dodurga’da bizim 1-2 bin hemşehrimiz yaşıyor. Buradaki sağlık hizmetlerine geliş gidişlerde bir takım sıkıntılar yaşıyor. Bize bir hasta nakil aracı ayarlar mısın?’ Ben de buradan hayırlı olsun diyorum.”

SELİM YAĞCI’DAN DODURGA’YA DOĞALGAZ SÖZÜ

Daha sonra konuşan Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı da, Dodurga’ya doğalgaz sözü vererek, şöyle konuştu:

“Dodurga’nın bir hayali, bir isteği var. Biz söz verdiklerini yapan, yapacaklarına söz veren bir iktidarız. Dodurga’ya doğalgazın gelmesi noktasında Enerji Bakanımızın olması büyük bir avantaj. Bunu da kendilerine dile getirdik. İnşallah gelebilme şartları varsa bunu sonuna kadar zorlayacağımızı ve inşallah o mutluluğu tattırabilmek noktasında son terimize kadar çaba harcayacağımıza burada huzurunuzda söz veriyorum.”

Konuşmaların ardından Bakan Yardımcısı Eldemir, Milletvekili Yağcı ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, vatandaşların istek ve şikayetlerini tek tek dinledi.

Editör: TE Bilişim