Bilecik Ak Parti teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde başlatılan para yardımı kampanyasında adayları Recep Tayyip Erdoğan’a destek oldular. 50’ye yakın partili toplu halde Ziraat Bankası Bilecik merkez şubesine giderek Erdoğan adına açılan hesaba bağışlarını yatırdı. Partililerin basın mensuplarını çağrıldığı bağış kampanyasında sağ elin verdiğini sol el gördü. Banka önünde basın açıklaması yapan Bilecik Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş şunları söyledi:


“Çok değerli yol arkadaşlarımız, basınımızın değerli temsilcileri, hepinize buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Malumunuz Cumhurbaşkanlığı seçim süreci başladı. Biz de parti teşkilatları ve partimize, başbakanımıza ve bu kampanyaya gönül vermiş destek vermek isteyen arkadaşlarla beraber bugün hep birlikte Cumhurbaşkanı Adayımız, Başbakanımız çok değerli liderimiz için bağış kampanyası noktasında birlik ve beraberlik içerisinde Ziraat Bankası Şubesi’ne gelmiş bulunmaktayız.



Burada değerli rakadaşlar gönüllerinden ne kadar geçerse, bu şekilde bu kampanyaya bağışta bulunacaklar. Biliyorsunuz 91 yıllık vesayetten sonra ilk defa cumhurbaşkanını, yani cumhur kendi başkanını seçecek. Milletimizin cumhurbaşkanını ilk defa kendi iradesiyle seçeceği seçimdir. Netice itibariyle milletimizin desteği aşağı yukarı şu anda bizim kamuoyu araştırmalarından aldığımız sonuçlara göre %60 seviyelerindedir. Biz de bu desteği her geçen gün arttırmak için teşkilatlar olarak elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz.



Bu süreç yoğun bir şekilde devam ediyor. Başbakanımız biliyorsunuz kendi başına çıkmış olduğu seçim kampanyasında herhangi bir ekonomik destek olmadığı için bu manada gönüllü arkadaşlar da ekonomik desteğini vermek için bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de bugün il merkezinde, daha sonra da il merkezinde gönüllü arkadaşlar destek vermeye devam edecekler. Bundan sonraki süreçte de ilçelerde de bu bağış kampanyasına desteklerimiz devam edecek. Ben buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Kampanyanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” 





Editör: TE Bilişim