Yaklaşan yerel seçimler öncesi, Saadet Partisi İl Başkanlığı Bilecik Belediye Başkanlığı için resmi adayının Mehmet Turğut olduğunu açıkladı. Parti merkezinde yapılan ve çok sayıda partilinin katıldığı basın açıklamasında konuşan İl Başkanı İbrahim Meral SP’nin tarihi önemine vurgu yaptı. “Türkiye’nin altyapısını Saadet Partisi atmıştır.” diyen Meral, “Bizde görev istenmez, verilir. Parti içi istişaremiz sonucu aday olarak, gençlerin “Hacı Abi”si Mehmet Turğut kardeşimizi aday olarak belirledik. Sefer bize, zafer Allah’a aittir.” ifadelerini kullandı.



Meral’in konuşmasının ardından söz alan genç başkan adayı Mehmet Turğut seçmenlere şöyle seslendi:

Yaklaşan 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Saadet Partisi’nden Bilecik Belediye başkan adaylığı teklifi aldığımda milli görüş gibi büyük bir davayı temsil edecek olabilmenin haklı onurunu ve heyecanını yaşadım. Böyle bir göreve beni uygun gördükleri için başta il başkanımız Sayın İbrahim Meral Bey olmak üzere bütün Saadet Partisi teşkilatlarına çok teşekkür ediyorum. Kuruluşun ve kurtuluşun beşiği başkentler başkenti Bilecik'e hizmet edebilmek ve “halka hizmet hakka hizmettir” düsturundan yola çıkarak bu görevi kabul ettim. Benzer iyi niyetlerle yola çıkan bütün diğer parti aday ve aday adaylarına da başarılar diliyorum. Bütün adayların belli referansları ve vaatleri var.



Bizler çok iyi biliyoruz ki milletimizin karnı artık göz boyamalara ve boş vaatlere tok. Benim en büyük referansım samimiyetim, en büyük vaadim ise israfsız adil bir yönetimdir. Elbette bizim de Bilecik'imizi daha ileri taşıyacak projelerimiz ve hayallerimiz var. Bunları ilerleyen süreçte sizlerle paylaşacağız. Seçimlere kadar kendimizi ve projelerimizi değerli Bilecik seçmenine en iyi şekilde ifade edip, yine onların teveccühüyle hizmet makamına geleceğimize inancımız tamdır. İşin özü biz Saadet Partisi teşkilatları olarak daha güzel yarınlara yürüyen, şiir gibi bir Bilecik için yola çıktık ve değerli Bilecik seçmenine de diyoruz ki... Beraber Yürüyelim Olur mu?


Mehmet Turgut kimdir?

1980 yılında Kayseri'de doğdum. İlk ve orta öğretimimi Ankara'da tamamladım. 1997 Ayrancı Tic. Mes. Lisesi mezunuyum. 2003-2011 yılları arasında Bozüyük-Mekece yol projesinin müşavir firması Temel Su A.Ş. de kalite kontrol departmanında çalıştım. Proje sonunda çok sevdiğim Bilecik'e yerleştim. Halen Bilecik'te gayrimenkul ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren bir Başkent Otomotiv firmasının işletmecisiyim.


Editör: TE Bilişim