Saadet Partisi Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığına Ömer TAŞCI getirildi. Geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen parti toplantısında alınan kararla, mevcut başkan Abdulbaki BERK’in yerine getirilen yeni Gençlik Kolları Başkanı Ömer Taşçı, yaptığı teşekkür konuşmasında kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. Taşçı şöyle konuştu:

“Bizleri yoktan var eden ve hidayet bahşeden Allah-u Teala’ya hamdu senalar, onun resulü sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’a selat-u selamlar olsun. Öncelikle bizleri bu davayla tanıştıran bu davada koşturan bu hak yolda yürümemizi sağlayan ve bizleri bu davada kuruluşun ve kurtuluşun beşiği Bilecik ilimiz gibi bir ilde Saadet Partisi gibi aziz ve kadim bir partinin il gençlik kolları görevine layık gören başta yüce Allah(cc)’a, sonra kıymetli il başkanıma, il müfettişime, ilçe başkanlarıma, AGD başkanımıza ve siz değerli milli görüşçülere teşekkür eder, rabbimizden muvaffakiyetler dilerim.

İnsanlık var olduğu günden bu güne kadar süregelen, Hz. Peygamberimizle şekillenip sınıflaşan ve safları netleşen, Malazgirt’te bu aziz milletin inanışıyla şahlanan, Kosova’da Niğbolu’da bir kılıç olup parlayan Ulubatlı Hasan’la müjdeli fethi gerçekleşen, Sultan Fatih’in atını denize sürüşüyle zirveye çıkan, Kanuni’nin şanlı ordularıyla Avrupa’nın içlerine yürümesiyle doruğa ulaşan, Seyyit Çavuş’un 250 kiloluk mermiyi “Ya Allah” deyip namluya sürmesiyle coşan, Sakarya’nın siperlerine girilmesiyle, savunulan Kıbrıs’ta düşman tahkimatının arasından geçilmesiyle perçinlenen hak - batıl mücadelesinin, 20. ve 21. yy’daki hak tarafının adı olan Milli Görüş Hareketinin tek temsilcisi Saadet Partisi’nde bu yüce göreve gelmek bizlere büyük bir onur ve şereftir.

Bizler gençlik olarak Erbakan Hocamızın deyimiyle “Davamızın motor gücüyüz.” Üzerimizdeki yükün farkındayız. İnşallah bu motor gücünü davamızın hak ettiği yerlere gelmesi yolunda kullanacağız. Ne mutlu bu davada canla başla koşturanlara. Selam, hak davada  hiç sapmadan yürüyenlerin üzerine olsun. Esselamu aleyküm.

 

Editör: TE Bilişim