24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi öncesinde Saadet Partisi Bilecik Merkez İlçe açtıkları imza masaları ile üye sayısını yüzde 20 oranında artırdı.

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı gösterilmesi için 100 bin imza kampanyası başlatarak stantlar açan Saadet Partisi Merkez İlçe yönetimi bu süreçte partiye birçok yeni üye kattı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Hayati Çakır, şu ifadelere yer verdi: “Merkez ilçede Saadet Partisi olarak bu imza dönemini çok verimli geçirdik. Gerek yaptığımız tanıtımlar ve gerekse açtığımız imza tanıtım standı aracılığıyla halkımız bize ulaştı. Merkez ilçede üye sayımızı bu süreçte yüzde 20 oranında artırdık. Özellikle genç kardeşlerimiz sayısı bizi sevindirdi. Yeni üyelerimizin yüzde 80'i 30 yaş altı gençlerimiz. Halkımıza Sayın Başkanımız Temel Karamollaoğlu'na verdikleri imza desteğinden dolayı da partim ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Son bir ayda merkez ilçemizde yeni üye olan 42 kardeşimize de hoş geldiniz diyorum. Erbakan Hocamızın şu sözüyle sözlerimi bitiriyorum. “Sizin bu davaya gelmenizle, bu dava şereflenmez. Bilakis siz şereflenirsiniz.”

Editör: TE Bilişim