Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Taşçı görevi Enes Efe’ ye devretti.

Saadet Partisi Bilecik İl Gençlik Kolları Aralık Ayı Divan toplantısını Söğüt ’de gerçekleştirdi. Olumsuz hava şartlarına rağmen divan toplantısına yoğun katılım oldu. Toplantıya Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Seyfettin Tıkız, Saadet Partisi Söğüt İlçe Başkanı Şevket Tekin, Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları 3. Bölge Başkanı Muhammed Emin Kaya katıldı. Ayrıca Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez, Söğüt, Bozüyük, Pazaryeri, Osmaneli ilçelerinden teşkilat mensupları ve misafirler, Anadolu Gençlik Derneği Bilecik Şube Üniversite Komisyonu Üyeleri divan toplantısına katılım sağladı.

Toplantıda İl Gençlik Kolları Başkanlık Divanı Üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları Divan Kurulu’na Aralık Ayı raporlarını sundular. Akabinde devir-teslim töreni gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 yıldır Gençlik Kolları İl Başkanlığını yürüten Ömer Taşçı görevi Enes Efe’ ye devretti. İl Gençlik Kolları Başkanlık Divanı Üyelerinin hazırladığı sinevizyon gösterisi sonrası görevi teslim ederken duygulanan Ömer Taşçı beraber çalıştığı ekip arkadaşlarına ve bu uğurda gönül veren, mücadele eden herkese teşekkür ederek gençlere tavsiyelerde bulundu. Ömer Taşçı görevi devralan Enes Efe’ye başarılar dileyerek “Geriye dönüp baktığımızda içimiz rahat, Enes başkanımızın bayrağı daha ileri götüreceğinden şüphem yoktur. Allah yâr ve yardımcısı olsun” dedi. Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Seyfettin Tıkız Ömer Taşçı’ya plaket takdim etti.

Görevi devralan İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Efe “Bize Hak batıl mücadelesinde, Hakkın hâkim olması için var gücü ile çalışan Milli Görüş hareketinin tek ve yegâne temsilcisi Saadet Partisi’nde Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevini nasip eden Rabbimize sonsuz kez hamd-ü senalar olsun. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) ‘ e salat-ü selamlar olsun. Beni bu göreve uygun gören İl Başkanımız Seyfettin Tıkız’ a ve Saadet Partisi Genel Merkezi’ne teşekkür ediyorum. Ömer başkanımızla çok vakit geçirdik, kendisinden çok şey öğrendik. Allah ondan razı olsun. Bundan sonraki süreçte kendisine başarılar diliyorum, en güzel şekilde insanlığa faydalı olabilmek için mücadele edeceğine eminiz. Bizler bugün burada inancımızın gereği olarak sorumluluğumuzu yerine getirmek için toplandık. Olumsuz hava şartlarına rağmen hiçbir çıkar gözetmeden koşup geldiniz. Divanımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum.

Allah hepinizden razı olsun. Bilecik’ deki tüm genç kardeşlerimizin sorumluluğunu üstümüzde hissediyoruz. Bugün gençliği düştüğü bu kötü durumdan kurtarmak için ve şuurlu bir gençlik öncülüğünde Hakkın, adaletin, iyinin, güzelin ve barışın hâkim olduğu Yeni Bir Dünya’nın kurulması için var gücümüzle çalışacağız. Bugün siyaset kavramının içi boşaltılmış durumdadır. Siyaset temiz, doğru ve dürüst yapıldığı zaman siyasettir. Siyasi şuur olmayan bir kimse veya kuruluş eksiktir, yarımdır. Siyasetin Hakkın ve adaletin tesisi için en etkili araç olduğunun bilincindeyiz. Bu sebep ile her gün daha fazla gence ulaşmanın heyecanı ile görevlerimize sarılacağız. Bizler inanıyoruz ki bugün dünyaya hâkim olan zulüm sistemi ancak gençliğin şuurlanarak ve özüne dönerek mücadele etmesi ile yıkılacaktır. Ülkemizin, İslam Âleminin ve dünyanın içinde bulunduğu bu vahim durumdan kurtarılması için yapılması gereken belli başlı kaideler vardır. Bu kaidelerin uygulanması için mücadele eden Saadet Partisi’nin iktidara gelmesiyle Yaşanabilir bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni bir Dünya hedeflerinin gerçekleşeceğine inancımız tamdır. Saadet Partisi son imtihanı kazananların partisidir. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Divan toplantısı, Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Seyfettin Tıkız’ ın, Saadet Partisi Söğüt İlçe Başkanı Şevket Tekin’ in ve Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları 3. Bölge Başkanı Muhammed Emin Kaya’nın yaptıkları konuşmalardan sonra çiğköfte ve hasbihal programı ile sona erdi.

Editör: TE Bilişim