Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları ve Kadın Kolları,

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102’nci yıl dönümünü dolayısıyla vatandaşlara üzüm hoşafı dağıttılar ve resim sergisi açtılar.

 Bilecik Belediyesi Aile Çay Bahçesi önünde vatandaşlara üzüm hoşafı dağıtan Saadet Partisi Bilecik Gençlik Kolları ve Kadın Kolları üyeleri birde Çanakkale Zaferi ile ilgili resim sergisi açtı.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Ömer Taşcı konu hakkında yaptığı açıklamada:” bugünün 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale  Zaferi'nin 102’nci yıl dönümünü olduğunu belirtti.


 Taşcı, “Bizlerde Saadet Partisi olarak bugün 1915 yılında savaşan kahraman askerlerimizin yemek listesinde olan üzüm hoşafını dağıttık. Tarihin en eşsiz kahramanlarının bu zaferi ne zorluklarla kazandıklarını unutturmamaya çalıştık. Ardından vatandaşlarımız Çanakkale Savaşını anlatan resim sergisini gezerek o günlere gittiler.  Kadın Kolları Başkanımız Pelin Öz Çakır ve kadın kolları üyeleri bugün bizlerle birlikte bu etkinliği gerçekleştirdi. Vatandaşların ilgisi ve geri dönüşleri bizleri duygulandırdı” dedi.

 "Çanakkale 253 bin iman dolu göğsün zaferidir"

Taşçı, Çanakkale Zaferinin önemine değinerek, "102 Yıl önce bugün Şanlı Destan Çanakkale Zaferimizi, canlarını, gözlerini kırpmadan vererek yazan, tarihin bu eşsiz olayını gerçekleştiren ve bizlere armağan eden aziz Şehitlerimizi, bu mücadelede çarpışan gazilerimizi ve komutanlarımızı, rahmet, minnet, şükran ve özlemle anıyoruz.

 Bu Zaferin varisleri olan siz Aziz Milletimizi tebrik eder. Nice 102'inci yıllar dileriz. Unutmayın, Çanakkale, imkana, maddeye ve batıla karşı 253 bin iman dolu göğsün zaferidir" dedi.

Editör: TE Bilişim