Ertuğrulgazi Mahallesinde 75. Yüzyıl Parkı’ndaki Royal Butik Patisserie’in açılışı gerçekleştirildi. Hakan Şentürk’ün işletmesinde açılan tesis; pastane, cafe, çocuk dünyası ve spor bölümleri ile Bilecikliilerin hizmetine girdi.

Açılış, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, TSO eski Başkanı Ahmet Özünlü, bazı kurum müdürleri, sanayiciler, iş adamları, esnaf ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Açılış sırasında konuşma yapan Belediye Başkanı Yağcı; tesisin yap, işlet, devret modeli ile on yıllığına Hakan Şentürk’e kiralandığını ve Bilecik halkının bu şekilde daha iyi hizmet alacağını söyledi. Yağcı, “Bu park belediyemize ait bir parktır. Burayı işletme noktasında faaliyete geçirmeye çalıştık. Bir dönem bu faaliyette bulunuldu daha sonra istenilen verim alınamadı.

Hakan Bey’in çarşıdaki iş yerinin Seven çarşısının yıkılmasıyla açtığımız ihale ile buraya girdi. Biz burayı yap işlet devret modeli ile on yıllığına Hakan Bey’e kiraladık.Ama parkın tamamı değil.Buradaki yaptığı işletmelerde gelen müşterilerini ağırlayacak.Ama parkın kalan kısmı basınımızda burada buna ilişkin spekülasyonlar yapılıyor. Parkın kalan kısmına hemşerilerimiz istediği gibi girip hizmeti isterlerse Hakan Bey ve ekibi sunacak. Hizmet istemedikleri zaman kendi şartları içersinde oturma dinlenme park aktivitesine devam edecekler.

Burada daha düzenli daha bakımlı olması için Hakan Bey’e zimmetlediğimiz için etrafı çitlerle çevrildi.Girilebilecek konumlarda gerekli kapılar açılacak.On yıl sonrada bu işletme belediyenin işletmesi olarak devam edecek.”

Editör: TE Bilişim