Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraki olan Tarım Kredi Birlik A.Ş. hizmet sektöründe hızla büyümeye devam ederken ucuz ve kaliteli ürünlerin üreticiden alınıp doğrudan doğruya tüketiciye ulaşmasını sağlayacak olan Bilecik Tarım Kredi Kooperatif Marketi’nin tabelası asıldı.

İstiklal Mahallesi Telgrafhane Sokak üzerinde (Eski Migros) açılması planlanan market için hummalı bir çalışmanın yapıldığı gözlenirken, Şubat ayı içerisinde ise hizmete gireceği öğrenildi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilecek olan ''Ceviz üretimini yaygınlaştırma'' projesinin protokolünde Bilecik ve Bozüyük’te açılacak olan Tarım Kredi Kooperatifi Marketlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu.

Genel Müdür Poyraz, tarımsal girdileri çiftçiye sağlamalarının yanı sıra çiftçinin ürettiği ürünleri de tüketiciye ulaştırmak için tüm Türkiye’de uygulamaya koydukları perakende mağazaları açma noktasında Bilecik ve Bozüyük’te de çalışmalara başlandığını söyleyerek, “Kendi ilimiz Bilecik’imize ve Bozüyük’ümüze birer tane market açmak istiyoruz." İfadelerine yer vermişti.

Editör: TE Bilişim