Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, TRT Okul kanalında yeralan ‘Rektörler Anlatıyor’ programına katıldı.

Eğitim göreceğiniz üniversite ile ilgili olarak, sahip olduğunuz seçenekleri tanıyabilmeniz için “Rektörler Anlatıyor” programında üniversiteler, rektörler tarafından tanıtılıyor.

TRT Okul kanalında yayınlanan programa alfabetik sıraya göre bütün rektörler davet edilirken, öğrenciler en yetkili ağızlardan okumayı düşündükleri üniversite hakkında bilgi sahibi oluyorlar.

Ülkemizin yanı sıra Azerbaycan’dan İngiltere’ye geniş bir coğrafyada 58 ülkedeki hedef kitleye ulaşabilen TRT-Okul Kanalı’nda canlı yayınlanan "Rektörler Anlatıyor” programının bu haftaki konuğu Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan oldu.

Şeyh Edebali Üniversitesi’nin kurulduğu günden buyana geçirdiği aşamaları anlatan Rektör Özcan, programda şehriyle bütünleşen gelişirken şehrini de dönüştüren geliştiren bütün ihtiyaçlarına cevap veremeye çalışan bir üniversite olarak çıktıkları yolda bütün heyecan ve şevkle devam ettiklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim