Korkmaz Kesik

Kocaeli Üniversitesi’nin yeni rektörü olan ve Pazaryeri’ne bağlı Dereköylü Tekstil Mühendisi Ümmühan Hülagü’nün eşi Prof. Dr. Sadettin Hülagü için öğrencileri şarkı besteledi, fotomontajlı fotoğrafları internette yüzbinler tarafından paylaşıldı. Kar yağışı sonrası üniversitede tatil ilan eden Rektör hülagü, twitter’da 3 gün üst üste tt (trendtopic) oldu. 

Yoğun kar yağışı nedeniyle dört gündür tatil edilen ve sınavların da ertelendiği Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenciler Rektör Saadettin Hülagü için videolar hazırladı. Öğrenciler kendi bestelediği ve Rektör Hülagü için hazırladığı şarkıları söyledi.

 

Yoğun kar yağışı ve don olayı nedeniyle Kocaeli Üniversitesi’nde ard arda tatil ilan edilmesinin sonrasında üniversitenin rektörü Prof Dr. Sadettin Hülagü adeta fenomen oldu. Üniversite öğrencileri Rektör Hülagü için hayran sayfası oluşturdu, capsler (fotomotajlar) yaptı. Öğrenciler şimdi ise Rektör Hülagü için şarkılar besteledi, türküler söyledi.

BİLECİKLİLERİN YAKINDAN TANIDIĞI İSİM

Saadettin Hülagü, Bileciklilerin yakından tanıdığı Tekstil Mühendisi Ümmühan Hülagü’nün eşi olarak biliniyor. Pazaryeri’ne bağlı Dereköylü olan Ümmühan Hülagü’nün eşi Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün Kocaeli Üniversitesi’nin yeni rektörü olması Bilecik kamuoyunda da olumlu karşılanmıştı. Rektör Hülagü için bestelenen şarkıyı internet sitemiz yarin11.com’da izleyebilirsiniz.

 

Editör: TE Bilişim