Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’nden mezun olan öğrenciler Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (TYT) geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de büyük bir başarı yakaladılar.

Okul Müdürü Fadıl Ağdağ, yaptığı açıklamada; “Türkiye genelindeki başarılarıyla her geçen yıl gücümüze güç katan öğrencilerimizden Kaan Batın Kolcu 2019  (AYT) Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (Sayısal) puan türünde Türkiye 320.si ve İl Birincisi, Emir Efe Fidan, (Sayısal) puan türünde Türkiye 565.si ve İl ikincisi, Ahmet Server Boran, (Sayısal) puan türünde Türkiye 576.si ve il üçüncüsü,Ahmet Berkay Memiş(Sayısal) puan türünde Türkiye 1080. Si ve İl dördüncüsü olmuşlardır.Ayrıca ilk iki binde 4, İlk beş binde 5, ilk on binde 7, ilk on altı binde 4 ve ilk yermi binde 2, toplam 26 öğrencimiz büyük bir başarıya imza atmışlardır.” dedi.

Okul Müdürü Ağdağ, başarılı sonuçlarda en büyük emeği olan öğrencilerini ve ailelerini tebrik ederken bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerini kutladı. Öğrencilerin ve velilerin okullarını tercih ederken ne kadar isabetli bir karar verdiklerinin böylece ispatlandığını belirtti.

Editör: TE Bilişim