Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Okul Aile Birliği anlamlı bir etkinliğe imza attı. Ailelerinden ve ev ortamlarından uzak olan Fen Lisesi öğrencileri için "Ev Ortamı Şenliği" düzenleyen veliler, kendi elleriyle yaptığı çok çeşitli yiyecekleri şenlik havası içinde öğrencilere ikram ettiler. Şenlikte öğrencilere çeşitli hediyeler de verilirken, öğrencilerin coşkusu ve mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Okul Aile Birliği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Kurban, etkinlik kapsamında amaçlarının ailelerinden ve ev ortamlarından uzak olan öğrencilere ev sıcaklığını biraz olsun yaşatmak olduğunu belirterek, “böyle anlamlı ve güzel bir etkinliğe imza atmış olmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Çok değerli çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek, motive etmek ve başarıya gidecek yolda onları desteklemek amacıyla elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Geleceğimiz için çocuklarımızın yani öğrencilerimizin başarılı, çalışkan, ahlaklı, vatanını, milletini ve bayrağını seven çağdaş insanlar olmasını sağlamamız gerektiğini biliyoruz ve bu yolda elimizden geleni yapıyoruz. Hemen hemen tüm velilerimizin etkinliğe her türlü desteği vermesi bizleri ayrıca çok mutlu etmiştir, kendilerine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bu vesileyle başta Okul Müdürümüz Sayın Fadıl Ağdağ’a, diğer tüm yönetim ve idari personele, değerli öğretmenlerimize, okul çalışanlarına da destek ve yardımlarından dolayı minnettar olduğumuzu ifade etmek isterim. Bu etkinliği yapacağımızı duyar duymaz ilgilerini ve desteklerini esirgemeyen hediyeleriyle çocuklarımızı sevindiren kişi ve kuruluşlara da ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilmekteyim.

Ayrıca kıymetli basın mensuplarımıza da bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Okul Aile Birliği üyelerimize ve özellikle de bu şenliğin düzenlenmesinde gayretleriyle, emekleriyle ve çalışmalarıyla katkıda bulunan Bülent Turan, Dilek Şenşar, Gülsemin Alpuğuz, Rabia Memiş ve Yasemin Hallaç’a çok teşekkür ediyorum.

Yani öğrencilerimiz ve tüm paydaşlarımızın içerisinde bulunduğu güzel bir şenlik hepimizi çok mutlu etti. İnşallah böyle güzel, anlamlı ve motive edici etkinliklerimize sizlerin de katkılarıyla devam edeceğiz. Öğrencilerimize de başarılar diliyorum, onlara güveniyor ve inanıyoruz. Hepsinin yolu ve bahtı açık olsun. Tekrar emeği geçen herkese teşekkür eder saygılarımı sunarım" dedi.

Okul Müdürü Fadıl Ağdağ da şenlik ile ilgili yaptığı açıklamada, "Milli Eğitim Müdürlüğümüz, okul idaremiz ve tüm öğretmen arkadaşlarımla ve Okul Aile Birliğimizle birlikte öğrencilerimize güzel, mutlu ve başarılı bir gelecek sağlamak için el birliği çalışmaktan mutluluk duymaktayız. Okul Aile Birliğimizin düzenlediği böylesine anlamlı bir etkinlik için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin eğitim ve çocuklarımız için önemli olduğuna inanıyorum. Bu şenliğe destek veren tüm paydaşlarımız sağ olsunlar var olsunlar. Tüm öğrencilerime de bu vesileyle başarılar diliyorum” dedi.

Okul Öğrenci Temsilcisi Furkan Semerci de etkinlikle ilişkili arkadaşlarının görüşlerini şöyle ifade etti: "Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencileri olarak bizi mutlu eden, sevindiren ve eğlendiren "Ev Ortamı Şenliği" adlı etkinliği düzenleyen ve emeği geçen tüm büyüklerimize içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğe katılarak pansiyonda kalan arkadaşlarımıza yanlarında olduğumuzu gösterdik, biz burada büyük bir aileyiz ve başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız, bundan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Tekrar tüm öğrenci arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum."

Editör: TE Bilişim