Gazetemiz köşe yazarlarından Üzeyir Tırpan, Sedat Tırpan, Aynur Kelebek ve Nagihan Çağrı'nın babaları Bilecik İl Müftüğü’nden Emekli İmam Recep Tırpan(84) hayatını kaybetti.

Gazetemizde işlemiş olduğu çok yönlü yazıları ile halkın aydınlanması noktasında öncü rol oynayan ve vatandaşlar tarafından ‘Recep Hoca’ ismi ile anılan Recep Tırpan, rahatsızlığı sebebiyle 15 gündür yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Recep Hocanın hayata veda etmesi başta ailesi olmak üzere Bilecikli vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılandı. Bugün İkindi namazına müteakiben kılınacak olan cenaze namazı sonrası merhum Tırpan’ın naaşı şehir mezarlığına defnedilecek.

Yarın Gazetesi olarak Recep Hocamıza Allah’tan rahmet ailesi ne sevenlerine başsağlığı dileriz.

Diğer yandan Recep Tırpan’ın cenaze defin işlemleri ve taziye ziyaretlerine ilişkin İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu'ndan açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada,"Cenaze namazlarının vefat edenlerin yakınları dahil en fazla 30 kişi ile kılınmasına karar verilmiştir.Pandemi sürecinde, taziyelerinizi yüz yüze ziyaretler yerine telefonla yapmanızı tavsiye ederiz. Hemşerilerimize önemle duyurulur.”denildi.

Editör: TE Bilişim