Otomobile tutunan ve bu şekilde Atatürk Bulvarı üzerinde bir takım akrobatik hareketler yapan genç, hem kendi canını hem de trafik güvenliğini hiçe saydı. Geçtiğimiz Pazar günü yaşanan olayda, Tepebaşı mevkiinden Küçük Sanayi istikametine giden bir otomobil sürücüsü, kapısına tutunan patenli bir gençle birlikte görüntülendi.

Çevredeki vatandaşların uyarılarına kulak asmadan tehlikeli oyunu sürdüren şahıslar, yol üzerinde son derece hızlı şekilde zigzag çizerek ilerlediler. Görenlerin yüreklerini ağızlarına getiren bu manzarayı fotoğraflayan duyarlı vatandaşlar, çektikleri fotoğrafları gazetemize ilettiler.

Vatandaş tepkili…

Yaşanan olaydan rahatsızlık duyan vatandaşlar; “Trafikte şaka olmaz. Bu kişiler hem kendi canlarını hem de o anda yolda olan diğer kişilerin mal ve can güvenliklerini tehlikeye attılar. Uyarmamıza rağmen bize kulak asmadılar. Otomobil sürücüsü yol boyunca zigzag çizdi.

Patenli genç de araca tutunmuş bir şekilde akrobasi yaptı. Araç Küçük Sanayi rampasını tırmandıktan sonra Bahçelievler mahallesine girerek gözden kayboldu. Bu işin yeri trafik değil. Kimse kendi heyecanı uğruna bir başkasının hayatını riske atamaz. Yetkililerden bu kişiler hakkında yasal işlem yapmalarını istiyoruz” dediler.

 

Editör: TE Bilişim