Afet dönemleri dışında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılayı, Ramazan ayı boyunca sosyal yardımlarını sürdürüyor. Türk Kızılayı, bu yıl hem hayırseverlere hem de gerçek ihtiyaç sahiplerine farklı çözümler sunarak ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Türk Kızılayı Bilecik Şubesi Ramazan ayı içerisinde Kayı Plazadaki Migros da bulunan standımıza bağışta bulunan yardımsevenlerin gıda kolileri ve her sene dağıtımı devam eden yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. 

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, “Türk Kızılayı Bilecik Şubesi olarak ramazan ayı içerisinde gıda bağışı, zekat ve fitre bağışlarını alımına devam etmektedir ve ilimizde bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yapılmaktadır, Bağış yapmak isteyen yardımsevenlerimizi Cumhuriyet Mah Kırklar Sok No:6 adresinde bulunan şubemize uğrayarak veya Ziraat Bankası Kızılay Bilecik Şubesine 1868-6254 nolu hesabına bağış yaparak destek olabilirsiniz.

Gıda paketlerinin ilimizde bulunan ihtiyaç sahiplerine dağıtılması Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek. Ramazan ayının son gününe kadar kampanyamız devam edecek. Hayırseven Bilecik halkından kampanyaya destek vermelerini ve bu mübarek günlerde ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini bir nebzede olsun güldürmelerini istiyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim