İlimizin başarılı ve sevilen esnaflarından Ramazan Kurtulmuş Ak Parti’den Bilecik Belediye Başkanı Aday Adayı oldu.

Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın açıklaması ile aday adayı olduğunu duyuran Ramazan Kurtulmuş, bunca yıldır siyasetten edinmiş olduğu tecrübe ile millete hizmet etmek adına Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu söyledi. Kurtulmuş, konuşmasının devamında;

“Büyük başarılara imza atan partinin mensubu olmaktan gurur duyuyorum”

“Çok değerli dostlarım, partimizin malum siyasete başladığı yer, dayandığı yer yerel yönetimler. İlk önce partimizi kuran başta çok değerli Cumhurbaşkanımız olmak üzere ekibinin belediyecilikte yapmış olduğu hizmetler noktasında İstanbul’da yaptığı hizmetler neticesinde bu ekip, bir parti kurarak ülkemizde milletin karşısına çıktı ve iktidara gelip 2002 yılından beri her girdiği seçimi kazandı. Bu büyük başarıların altına imza atan partinin mensubu olmaktan son derece gurur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

“Başarının kaynağı yerel yönetimler”

“Söze buradan başlamışken başarının kaynağı yerel yönetimler biliyorsunuz. Ben de acizane partinin kuruluşundan beri bu davanın içerisinde bulunan bir nefer olarak 2003 yılında partimizin düzenlemiş olduğu ‘Yerel Yönetimler Okulu’na Bilecik’ten 6 ay boyunca gidip-gelip, İstanbul’da başarılara imza atan ekibin bize vermiş olduğu dersi aldık. Yine orada bir çok Türkiye’nin ünlü İlber Ortaylı gibi, Rahmetli Erol Olçak gibi kişilerinden ders aldık. Oradan aldığımız bilgi neticesinde daha sonrada teşkilatların değişik kademelerinde yıllarca görev alıp, yıllarca il başkanlığı yapma onurunu partim bana verdi. Bu davanın içerisinde yıllarca hizmet ettik. Siyasetten edinmiş olduğumuz tecrübelerle, brokrasiden biliyorsunuz 24 yıl görev yaptıktan sonra emekli olan bir kişi olarak, orada edindiğimiz tecrübeler daha sonra ticaret hayatından edinmiş olduğumuz tecrübelerle beraber bunların hepsini bir araya topladığımız zaman neticede bu dönemde Belediye Başkanlığı Aday Adaylığına müracaat edelim, ilimize hizmet edelim düşüncesiyle aday adaylığı müracaatını hayırlısı ile yapıyoruz.

Şimdi belediyecilik noktasında nasıl bir belediyecilik? dediğimiz zaman öncelikle şunu söylemek isterim: parti teşkilatlarımız, dava adamlarımız, şu ana kadar partimizde görev almış ve almakta olan arkadaşlarla birlikte Bilecik halkından Sivil Toplum Örgütleri başta olmak üzere kanaat önderlerinden kuracağımız güzel bir ekip ile bizim düşüncelerimiz, milletimizin talepleri, istekleri, projeleri ve bunların hepsini bir araya topladığımız zaman iyi bir proje çalışmasıyla Bilecik’in ihtiyaçlarını da yakinen bilen bir kişi olarak söylüyorum; bunlarla birlikte inşallah Bilecik’imize hak ettiği hizmetleri verme düşüncesi ile yola çıkıyoruz.”

“Birinci amacımız öncelikle insanların gönlünü almak”

“Eğer siz milletin istediğini, düşüncecisini, talebini, eleştirisini dikkate alamazsanız, milletle diyoloğunuzu kuramazsanız, milletin gönlünü alamazsanız oyunu ve desteğini alamazsınız, bu mümkün olmaz. Ben her zaman şöyle söylerim: kaldırımları altınla da kaplasanız, üstünden yürüyen, geçen insanların gönlünü almazsanız, bu insanları zengin edemezseniz, onları varlıklı ve mutlu kılmazsanız başarılı olmanız mümkün değil. Birinci amacımız öncelikle insanların gönlünü almak daha sonra insanların istekleri ve talepleri doğrultusunda onlara hizmet vermek. Bizin anlayışımız, bizim düşüncemiz bu. Bu şiar ile bu düşünce ile bu şekilde yola çıkıyoruz. İnşallah Allahüteala yolumuzu hayırlı eyler.Ben her aday adayı arkadaşımızın bu işi yapacağına kanaat getiren biri olarak söylüyorum:öncelikle bu süreçte milletimize,partimize hangisi hayırlı olacaksa o arkadaşıma nasip olsun diyorum.”

Editör: TE Bilişim