Hasan Güner
Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, kendilerine rakip olma iddiasındaki Türk Eğitim-Sen’e 450 üyelik fark attıklarını ifade etti.
“Vatanı bizden kurtarmak adına eğitim çalışanlarını kendi sendikalarında birleşmeye davet edenlere, ötekini göstererek kendini kutsayanlara, mazeret ve açık arayarak eğitimcileri kendi siyasi ideolojileri için malzeme yapmaktan çekinmeyenlere en güzel dersi eğitim çalışanları vermiştir” diyen; 1104 üye sayısı ile, yetkili sendika olmanın gücü ve sorumluluğunun farkında olduklarını vurgulayan Selöz, açıklamasında şunları söyledi:
“Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 2015 yılı mutabakat metnimizi imzaladık. Bize rakip olma iddiasındaki en yakın sendikaya 450 üye fark atarak, bütün sendikaların toplamından daha fazla üye sayımız ile yetkimizi güçlendirdik. 1104 üye sayımızla etkili ve yetkili sendika olmanın gücü ve sorumluluğunun farkındayız. 
Bu başarımızdan dolayı yönetim kurulu üyelerime, başta Bozüyük ve Gölpazarı olmak üzere bütün ilçelerimizde açık ara farkla bizi yetkiye taşıyan ilçe yönetimlerimize, ilçe başkanlarıma, bizden daha çok mücadele eden işyeri temsilcilerimize, hanımlar komisyonuna, gençlik komisyonuna, ismini sayamadığım bütün gönüllülerimize, gösterdikleri teveccüh ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.
Gelen güzel günlerin ve büyük Türkiye'nin ayak sesi olan bu başarımızın eğitim camiasına teşkilatımıza hayırlar getirmesini diliyorum.”

Editör: TE Bilişim