PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt ve İşletme Müdürü Abdulaziz Çivik gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz sahibi Mehmet Özgür ile istişarelerde bulundular.


Gazetemizin geçmiş Basın Bayramını kutlayan PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, daha sonra PTT’nin ilimiz ve ilçelerdeki çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.  Bilecik merkezde bulunan PTT yeni hizmet binasının 2019 yılının Şubat-Mart aylarında tamamlanacağını söyleyen Bozkurt, aynı zamanda Bilecik’in Bahçelievler, Ertuğrulgazi ve İsmetpaşa Mahallerinde kurulacak PTT şubelerinin yapımının devam ettiğini ; İstasyon Mahallesindeki şubenin ise bu hafta faaliyete geçeceğini kaydetti. Bozüyük ve Dodurga ilçelerinde yapılacak şubelerin çalışmaların devam ettiğini kaydeden Bozkurt, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.Öte yandan Porland Fabrikası’nda 1 yıldır hizmet veren kargo şubesinin de  büyük bir başarıyla hizmetlerine devam ettiğini ifade etti.
Gazetemiz sahibi Mehmet Özgür de Bozkurt ve Çivik’ e çalışmalarında başarılar dilerken ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  Ziyaret, Müdür Bozkurt’un hediye takdimi ile son buldu.

Editör: TE Bilişim