Bilecik PTT şubesinde kargo gönderimlerinde Covid-19 sebebiyle bazı aksamalar yaşanırken gönderilerin uzun süre geçtikten sonra alıcıların eline ulaştığı gözleniyor.

Özelikle Bozüyük şubesinde devamlı aksamalar yaşandığı görülürken Bilecik şubesinden Bozüyük Belediyesi’ne gönderilen bir zarf 25 gündür yerine ulaşmayınca zarfı gönderen vatandaşın durumu PTT’ye iletmesi sonucu zarf bulundu ve yerine teslim edildi.

Gazetemize ulaşan birçok vatandaş bu noktada mağduriyetini dile getirirken, “Biliyoruz Covid-19 sebebiyle zorlu bir süreçten geçiyoruz. Fakat bu noktada PTT çalışanlarını biraz daha hassas davranmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştular.

“Zarf BİLECİK’TEN BOZÜYÜK’E 25 GÜNDE ZOR GİTTİ”

Bir vatandaş bu noktada yaşadığı sıkıntıyı dile getirirken;25.11.2020 Çarşamba günü PTT aracılığıyla Bilecik’ten Bozüyük İlçesine göndermiş olduğu gönderinin 17.12.2020 Perşembe günü ancak yerine ulaştığını ve bunu da PTT’deki yetkililere sorduğunda öğrendiğini söyledi. Yaklaşık 1 ayda yerine ulaşan bir zarf yüzünden sorun yaşadığını dile getiren vatandaş, Bilecik merkezden ilçelere gönderilen kargoların özellikle de Bozüyük ilçesine ve Dodurga Beldesi’ne çok uzun süre sonra ulaştığını belirtti.

Diğer yandan da bazı günler PTT kargo önünde uzun kuyruklar oluştuğu ve vatandaşların gönderilerini gönderebilmek için uzun süre sırada bekledikleri belirtilerken bu durumun pandemi içinde sıkıntılı oldu dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim