Bilecik PTT Başmüdürlüğü, yaklaşan Anneler Günü nedeniyle çok güzel bir kampanyaya imza atıyor. Kayı Plaza’ya Anneler Günü Sevgi Postanesi adında bir stant açan PTT, bizleri dünyaya getiren ve bin bir emekle büyüten annelerimize çok özel bir Anneler Günü hediyesi vermemize fırsat sunuyor. Annelerimize kendi el yazımızla mektup yazmamız için özel bir kağıt ve zarfı ücretsiz olarak sunan PTT, mektubu sadece 1.40TL karşılığında bu mektupları adreslerine ulaştıracak.

Her özel gün ve bayramda hizmet içerikli kampanyalar düzenleyen PTT ayrıca 03-07 Mayıs 2016 tarihleri arasında Anneler Günü’nden önceki 5 gün içerisinde postaya verilen Yurtiçi Kargo ve APS/Kurye gönderilerinde %10 indirim uygulayacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bilecik PTT Baş Müdürlüğü İşletme Birim Sorumlusu ve Pazarlama Temsilcisi Abdulaziz Çivik, Kayı Plaza içerisine açtıkları Anneler Günü Sevgi Postanesi’ne tüm vatandaşlarımızı davet etti. Vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için çalıştıklarını belirten Çivik, özel kampanyalarının bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Editör: TE Bilişim