Bilecik PTT Başmüdürlüğü, kuruluşlarının 174’üncü yıldönümünde Atatürk anıtına çelenk sundu. Şehitlerimiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunan Başmüdürlük çalışanları, daha sonra Vali Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Bilecik PTT Başmüdürü Halit Taşpınar kurumunun 174. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yaptı. PTT teşkilatının174 yıldır milletimizin hizmetinde olduğunu vurgulayan Taşpınar, son teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek çağa uyum sağlayan modern bir kurum olarak çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Taşpınar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:


“Yaşamakta olduğumuz çağda değişim olgusunun, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hemen her alanda ve her geçen gün etkisini artırdığı aşikardır. Bu bağlamda Kuruluşumuzun değişimi ve gelişimi yönünde atılan tüm adımlarda şüphesiz ki birlik ve beraberlik duygusuyla hareket eden değerli çalışanlarımızın katkısı büyüktür.

174 yıldır yüce milletimizin hizmetinde olan kuruluşumuz gelişen teknolojiyi de değerlendirerek, değişen ihtiyaç ve gelişen piyasa şartlarında rekabet edebilmek için hizmet kalitesini yükseltmiş olup, her geçen gün arttırdığı verimlilik sayesinde dikkatleri üzerine çekerek halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur. Bu başarının sağlanmasında ki en büyük pay hizmetlerimizin en iyi şekilde yürütülmesi için çalışanlarımızın sergiledikleri özverili çalışmalardır.

Bugün Edirne’den Hakkari’ye kadar vatanımızın dört bir yanında bulunan 4464 adet İşyerimizde görevli yaklaşık 37 bin çalışanımız halkımıza özveri ile en iyi şekilde hizmet vermekte olup, personelimiz bunu kutsal bir vazife olarak kabul etmektedir. Bizler Bilecik PTT Başmüdürlüğü personeli olarak PTT hizmetlerinin en iyi şekilde yürütülmesi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam etmekteyiz.

Müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerin çeşitliliği bizleri mutlu etmekte olup, dün olduğu gibi bugün ve yarın da halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için başarılarımıza başarı katmaya devam edeceğiz ve kuruluşumuzu daha da ileriye taşıyacağız.

Önümüzdeki yıllarda da aynı kararlılık ve azimle sizlerle birlikte bu yolda yürümeye, Pttcell, HG (Hızlı Geçiş Sistemi), Ptt Sigortayeri, PttAVM, PttKep (Kayıtlı Elektronik Posta), Kişisel Pul, Mektup Sepeti ve Birleşik Posta (Dijital Baskı) gibi yeni projelerle hizmetlerimize yenilerini eklemeye, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlanması bilinci ile hizmetlerini sürdüren ve bir buçuk asn aşan bir geçmişle köklü bir geleneğe sahip olan Teşkilatımız 04.03.2004 tarihinde uygulamaya konulan PTT Bank projesi ile yeni bir görünüm kazanmış olup, aynı zamanda güncel olarak yapılan yeniliklerle de hizmetin kalitesi ve standardı sürekli olarak yükseltilmektedir.

Bu bağlamda özellikle bankacılığın olmadığı kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın finansal alanda ki ihtiyaçlarının karşılanması için ilimiz sınırlarında bugüne kadar 3 adet Acente PTT otomasyon hizmetine açılarak hizmet sunulmaya başlanılmıştır.

Bu başarı her kademedeki personelimizin özverili çalışmaları ve olağanüstü gayretleri sayesinde elde edilmiş olup, bundan sonra da çalışmalarımız aynı anlayışla aralıksız olarak devam edecektir.

 

Halit TAŞPINAR

Bilecik PTT Başmüdürü

 

Editör: TE Bilişim