Açılışa; Vali Yardımcısı Rahmi Köse, Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu kurum müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programın ş konuşması yapan 700. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Sezer Ateş, “Bizler eğitim öğretimin bir neferi olarak okullarımızın sadece dört duvardan oluştuğuna inanmıyoruz. Bu inançla okullarda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yapılabileceği mekanların öğrencilerimizin yeteneklerinin ve öz güvenlerinin gelişmesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyoruz. Okulumuz yöneticileri ve öğretmenleri olarak açılışını yaptığımız böylesine nezih mekanlara sahip olma hayallerini kurmuştuk. Bu hayallerimize okulumuz konferans salonunu yaparak kavuşmamızı sağlayan özel bir madencilik şirketi yönetim kurulu başkanı Erdoğan Özbudak’a ve üretim müdürü Nurtaç Akgöz’e, özel eğitim sınıfımızın yenilenmesini sağlayan bir iş adamına, ilimizde tüm okullara maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan öğretmenler odamızın yenilenmesindeki katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Nihat Can’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Açılışlarını yaptığımız mekanların okulumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

‘’EĞİTİM VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN HER TÜRLÜ KATKIYI VERMEYE HAZIRIZ’’

Belediye Başkanı Nihat Can ise yaptığı konuşmada; Bilecik 700. Yıl İlkokulu ve Ortaokulunda Özel Eğitim Sınıfı, Konferans Salonu ve Öğretmenler Odamızın açılışını gerçekleştirdik. Yarınlarımızın umut ışığı çocuklarımız için yapılan her türlü çalışmaya canı gönülden katkı vermeye hazırız. Okul yöneticilerimiz; ‘’Marifet İltifata Tabidir’’ düşüncesiyle Belediye Başkanlığımıza katkıları dolayısıyla Teşekkür Plaketi Taktim ettiler. Gerek aldığımız Teşekkür Belgeleri gerek çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm ile eğitim ve çocuklarımızın yanında yer almaya devam edeceğiz. Okulumuzda gerçekten başta Valiliğimiz olmak üzere belediyemiz ve özel sektörlerimizden değerli kuruluşlarımızın katkıları ile güzel bir hizmet gerçekleştirildi’’ İfadelerini kullandı.

Öte yandan kurdele kesimi ile özel eğitim sınıfı, öğretmenler odası ve konferans salonunun açılışı gerçekleştirilirken program 1’inci sınıf okul öğrencilerin halk oyunu gösterileri, şiir dinletisi ve açılışta emeği geçenlere plaket verilmesiyle son buldu.

Editör: TE Bilişim