Talha Güney

ERB İnşaat, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 6 blok 70 daireden oluşan yeni bir projeye başladı.

İnşaatın temel atma törenine Protokolünde katılması protol destekli yatırım esprisini de beraberinde getirdi. AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve İl Müftüsü Necati Akkuş ile vatandaşların katıldığı temel atma töreninde Müftü Necati Akkuş’un yaptığı dua ve kurban kesilmesi sonrasında protokolün beton pompasının düğmesine basmasıyla ilk beton atıldı.


Açılışta konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, hergün büyüyen Bilecik'te yapılan yeni yatırımların kendilerini son derece mutlu ettiğini belirtti.


Eldemir, “Şehirlerde büyüme ve gelişme yatırımlarla oluyor. Bu yatırımlar bizleri sevindiriyor. Kısa vadede ciddi anlamda Bilecik yatımlar aldı. Özel sektör yatırımları son yıllarda hepimizi memnun edici seviyede gerçekleşiyor. Ben burada attığımız yeni temelin hayırlı olmasını en kısa sürede kazasız belasız tamamlanmasını, buraya yatırım yapıp buradan kar bekleyen işverenimize, yatırımcımıza helalinden bereketli bir kazanç vesilesi olmasını ve bunun neticesinde de buradan gayrimenkul alacakların da huzur içerisinde oturmalarını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum” dedi.


Firmanın Mali ve İdari İşler Müdürü Burak Dedeoğlu, yaptıkları proje hakkında kısa bilgi verirken, Bilecik'e güçlü bir firmanın yatırım için geldiğini söyledi. 6 blokta 70 tane dairenin olacağını belirten Dedeoğlu, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde 6 blok 70 daire, Nilüfer Sitesi’nde de 4 blok 100 daireden oluşan projelerinin başladığını söyledi. Dedeoğlu, Firmanın güçlü olduğunu ve Bilecik'te yeni yatırımlara imza atacaklarını da sözlerine ekledi. Tören verilen ikramlarla son buldu.   

Editör: TE Bilişim