Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hazırlanan proje kapsamında, mahalle konaklarında bir araya gelen kadınlar, yapacakları parça başı iş karşılığında ücret alacaklar.

Mahalle sakinlerine, esnek çalışma saati fırsatını sunan proje kapsamında kadınlar, çocukları ile birlikte mahalle konağında çalışma imkanı buluyor.

Mahalle Konağında gerçekleştirilen programa katılan Belediye Başkanı Semih Şahin ve Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, atölyede çalışacak kadınlarla bir araya geldi.

BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ŞAHİN:

‘’KADINLARIMIZA ÖNEM VERİYORUZ ONLAR İÇİN YENİ PROJELER ÜRETİYORUZ’’

Belediye Başkanı Semih Şahin ise hazırlanan projede emeği geçenlere teşekkür ederek, Bilecik Belediyesi olarak kadınlara önem verdiklerini ve bu anlamda yeni projeler oluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

Ev hanımlarının sosyal hayata daha çok dahil olması ve aile ekonomilerine katkı sağlamaları düşüncesiyle gerçekleştirilen proje hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı ise şunları söyledi:

‘’Kadınlarımıza önem veren Belediye Başkanımız Semih Şahin’in talimatı ile anlamlı bir çalışmaya daha imza attık. Bahçelievler Mahalle Konağında ilkini başlatmış olduğumuz projenin devamını diğer mahallelerimizde uygulamaya koymayı planlıyoruz. Amacımız hem kadınlarımızı aile ekonomilerine katkıda bulunmasını sağlamak hem de onların sosyal hayata daha çok dahil olmasını temin etmektir.’’ İfadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi İstihdam Atölyeleri Sorumlusu Cemile Toka ise hazırlanan proje kapsamında çalışmaya başladıklarını belirterek, katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür etti.

Proje kapsamında çalışmaya başlayan mahalle sakinleri ise projeden duydukları memnuniyeti belirterek, hem aile ekonomilerine katkı sağlayacakları için hem de vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirecekleri için duyduklarım memnuniyeti ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim