Hüseyin Çınar

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile okullarda tespit edilen öğrenci sırası, öğretmen masası, sınıf kitaplık dolabı ve öğretmen sandalyesi gibi eksikliklerin giderilmesi planlanıyor. TSO’dan yapılan açıklamada üyelerinden destek beklenildiği ifade edildi. Maddi yardımda bulunarak sınıflardaki eksiklerin giderilmesi sağlayan üyelerin isimleri, sınıfların girişlerine yazılacağı belirtildi. TSO’dan yapılan açıklama şöyle:


“Eğitim, insanımızın yaşam kalitesini yükselten, Ülkemizin refah, istikrar ve rekabet gücüne katkıda bulunan, maddi, manevi ve kültürel değerlerini geliştirerek koruyan, gelecek nesillere aktaran olmazsa olmaz vazgeçilmez ertelenmez bir süreçtir.

Okul öncesinden başlayarak eğitimin her basamağında bütün öğrencilerimizin mesleki bilgi ve becerilerini arttırarak kendilerine güvenmelerini sağlamak, onların değişen, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan, mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler üretebilme düşünce yapısına sahip, sürekli gelişime, değişime açık, girişimci ve üretken bireyler olarak yetiştirme gayreti içinde olmalıyız.

Bu nedenle İlimiz genelindeki okullarımızın sınıflarının yenilenerek öğrencilerimizin daha modern şartlarda eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürmeleri amacıyla Odamız ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliğinde “BENİM DE SIRAM VAR” Projesi protokolü imzalanmıştır.


Proje kapsamında İlimiz genelindeki okullarımızdaki sınıfların ihtiyaç durumları tespit edilerek Öğrenci sırası, Öğretmen Masası, Sınıf kitaplık dolabı ve Öğretmen sandalyesi eksikliklerinin giderilmesi ve yenilenmesi amaçlanmaktadır.


Vergi İndirim Muafiyeti kapsamında olan “BENİM DE SIRAM VAR” Projesine Siz Değerli Üyelerimizin ve Eğitim Gönüllülerimizin desteğine ihtiyaç duymaktayız.

Projeye destek veren Üyelerimizin donatmış oldukları sınıfların girişlerine “Bu Sınıf …………………Tarafından Donatılmıştır” şeklinde ismi verilecek olup,  BENİM DE SIRAM VAR Projesine destek olacak üyelerimize şimdiden teşekkür eder, Saygılarımı sunarım.”

 

Editör: TE Bilişim