Yenilikçi bakış açısı ve güçlü tasarım kurgusuyla farklı sofralarda imzası bulunan Porland,  

her aşaması titizlikle tasarlanmış ürünleriyle kullanıcılarına ilham vermeye devam ediyor.

Uzun soluklu serileriyle kaliteyi ve zarafeti evinize taşıyan ve Bilecik’teki fabrikasında çok özel koleksiyonlar hazırlayan Porland, özel hazırlanan reçetesi ve  mükemmeliyetçi üretim anlayışını buluşturduğu Limoges markasıyla premium ürünlerdeki çıtasını en üst seviyeye taşıyor.

Günün her anına özel sıra dışı tasarımlara imza atan Porland, en özel reçetelerini en özel markalarına taşımaya devam ediyor. Modern tasarım çizgisini gerçek altın,platin ve bronzla birleştirerek Limoges markasında buluşturan Porland, premium ürünleriyle kahve saatlerine şıklık ve zarafet katarak kendinizi özel hissettiriyor. 

Altın, platin ve bronz görkemi evinize geliyor

Bilecik’te fabrikasında üretim yapan Porland’ın zarif, modern ve zamansız tasarımıyla  fark yaratan grup markası Limoges gerçek altın,platin ve bronz etkisini kahve fincanlarıyla buluşturarak eşsiz bir tasarım sunuyor. Üstün ar-ge çalışmaları sonucunda yaratılan ve kahve keyfi yapmayı sevenler için sıra dışı tasarım çizgisiyle dikkat çeken Limoges, elegant parıltı, platin zarafeti ve göz alıcı yaldız seçenekleri ile kaliteyi premium seviyeye taşıyor.

Porland Limoges, hem kendiniz hem de misafirleriniz için hazırladığınız masalarda estetik cazibesiyle anılarınızı daha da güzelleştiriyor.

Kaliteli hediyeleşmenin yeni adı Limoges

Porland’ın  ışıltısı yüksek grup markası Limoges aynı zamanda sevdiklerinizin kalbinde iz bırakabileceğiniz ideal bir hediye alternatifi fırsatı sunuyor. Ar-ge çalışmalarının öncü buluş ve tasarımlarla birleştiği, kaliteyle taçlanan Limoges’un zarif ışıltısıyla siz sevdiklerinizi  şımartabilirsiniz.

Porland Limoges tasarımlarıyla tanışmak için Porland mağazalarını ve www.porland.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim