Cafer Elmas

3 dönemdir AK Parti'den Bilecik Milletvekili seçilen Fahrettin Poyraz, parti tüzüğüne göre 3 dönem aday olma sınırına takılan vekillerden biri. AK Parti Genel Merkezi, 3 dönem Milletvekilliği yapan vekilleri yeniden aday göstermeme kararı almasının ardından, bazı vekilleri Büyükşehir Belediye Başkanlıklarına aday göstermişti.

Vekillik dönemlerinde Ankara’da başarı gösteren, eski Başbakan şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve mevcut Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla arası iyi olan bazı vekillerin ise Ankara'da üst düzey makamlarda görevlendirilebilecekleri belirtilmişti.

Bu kapsamda Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz'ın da Türk Hava Yolları'nın başına getirileceği ve THY'nin Yönetim Kurulu Başkanı olacağı iddia ediliyor.

Poyraz'ın, son günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve  Başbakan Davutoğlu ile bir takım görüşmeleri olduğu gelen bilgiler arasında yer alırken, iddiayı sorduğumuz AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz şu an için bu konuda bir açıklama yapamayacağını, kendisine Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu   tarafından verilecek görevi elbette ki  seve seve yapacağını söyledi.

Poyraz, son bir haftada 1 kez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile, 2 sefer Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 2 defa da Meclis Başkanı Cemil Çiçek ile görüşmeleri olduğunu belirtirken, görüşmelerin içeriği hakkında ise bilgi veremeyeceğini ifade etti.

 

Editör: TE Bilişim