Cafer Elmas

Koalisyon görüşmelerinin olumsuz geçmesi ve hükümetin kurulamaması sonucu, önümüzdeki aylarda bir erken seçime gidilmesi büyük ölçüde kesinleşti.

Daha önce 3 dönem AK Parti Bilecik Milletvekilliği görevini yapan ve parti içi tüzüğü gereği 7 Haziran seçiminde aday olamayan Fahrettin Poyraz’ın, 3. dönem kuralının kalkması ile yeniden aday olabileceği gündeme geldi.

Önümüzdeki seçimde yeniden aday olup olmayacağını sorduğumuz AK Parti eski Milletvekili Fahrettin Poyraz, Bilecik'ten yeniden milletvekili adayı olmayı düşünmediğini ve seçimi kazanan Halil Eldemir’in bu görevi layığı ile yaptığına inandığını belirtti.  

Poyraz, Halil Eldemir’in olduğu bir yerde aday olmasının mümkün olmadığını ve böyle bir davranışın yakışık almayacağını söyledi.

Halil Eldemir'in yeni seçilmesine rağmen gerçekleştirdiği çalışmaları başarılı bulduğunun altını çizen Fahrettin Poyraz, hükümetin kurulması sonrası AK Parti’nin hükümette yeralması ile Bilecik'e gelecek yatırımlarda gayret içerisinde olacağını inandığını aktardı. Poyraz, Bilecik için değil ama Genel Başkan tarafından kendisine ihtiyaç duyulup görev verilirse, o zaman başka bir ilde aday olabileceğini, Bilecik’ten ise kesinlikle aday olmayacağını belirtti ve “Halil Eldemir'in olduğu yerde ben yokum. Onun aday olduğu yerde bu saatten sonra benim aday olmam söz konusu olamaz” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim