Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz, geçen hafta sonu Ak Parti Genel Merkezi ve Avrupa Türk Demokratlar Birliği’nin Almanya’nın Bremen kentinde ortaklaşa düzenlediği bir dizi program ve konferansa katıldı.

Poyraz program kapsamında; Bremen’de DİTİB’e (Diyanet İşleri Türk İslam Birliği) bağlı olarak faaliyet gösteren derneği ve CARE Center of Arts, Research and Education / Sanat, Araştırma ve Eğitim Merkezini ziyaret ederek, orada yaşayan Türklerin sorunlarını dinleyerek, gündemdeki son gelişmelerle ilgili sohbet etti.


Poyraz Almanya ziyaretinde ayrıca, SPD Milletvekilleri Sn. Mustafa Güngör Sn. Şükrü Şenkal ve Sn. Ruken Aytaç ile görüştü.  Bölgede bulunan Türk işadamlarıyla da bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Son olarak;  Avrupa Türk Demokratlar Birliği Bremen bölgesi yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantıdan sonra, Avrupa Türk Demokratlar Birliği’nin (UETD - Union Europäisch-Türkischer Demokraten) düzenlemiş olduğu Bremen’de Milli İradeye Saygı Konferansına konuşmacı olarak katılan Poyraz, Türkiye’de yaşanan son olaylar ve hükümetin icraatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 


Editör: TE Bilişim