Sıra dışı tasarımlarıyla trendlerin öncüsü olan Porland, Kasım ayını indirim festivaline dönüştürüyor.

Porland, tüm ürünlerde geçerli olacak Efsane Cuma kampanyası ile herkesi hayalindeki tasarımları avantajlı fiyatlarla satın alabileceği bir alışveriş deneyimine davet ediyor.

Efsane Cuma kampanyası kapsamında tüm ürünlerde geçerli olan yüzde 50 + yüzde 10 indirim fırsatının hemen ardından yeni bir haftaya güzel başlamamızı sağlayacak Mutlu Pazartesi kampanyası yüzleri gülümsetiyor.

Doğadan ilham alan renkleriyle ve yenilikçi tasarımlarıyla yaşam alanlarını baştan yaratan ve Bilecik’te fabrikasında ürettiği ürünleri ile göz kamaştıran Porland, Kasım ayında birbirinden avantajlı indirim kampanyalarıyla alışverişlerinize keyif katıyor.

26 - 27 Kasım tarihlerinde tüm Porland mağazaları ve online mağazada geçerli olacak Efsane Cuma kampanyasında tüm ürünler efsane fiyatlarla Porland ziyaretçileriyle buluşacak. Kampanya boyunca tüm ürünlerde yüzde 50 + yüzde 10 indirim uygulanacak. Efsane Cuma indirimlerinin hemen ardından 29-30 Kasım’da seçili ürünlerde yüzde 50 ve üzeri indirim fırsatı sunan Mutlu Pazartesi kampanyasıyla da Porland, birbirinden zarif koleksiyonlar, evinize renk katacak dekorasyon ürünleri, sofralarınıza yeni sunumlar kazandıracak takımlar ve daha fazlası için sizleri bekliyor.

Trendlere yön veren tasarımlarda indirim avantajı

Yenilikçi tasarım çizgisiyle sofralarda ve yaşam alanlarında kaliteyi şıklıkla bir araya getiren Porland, her zevke uygun, farklı ve özel tasarımların yer aldığı ürün gruplarının tamamını kapsayan Efsane Cuma kampanyasında; en trend renkleri ve desenleri evlere taşıyor.

Günlük yemek takımlarından, kahvaltılıklara; sunum ürünlerinden, tekstil, ev-dekor ve banyo ürünlerine kadar Porland’ın zengin ürün çeşitlerini ister takım, ister tek tek satın alabilme imkanı ile avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Porland kapılarını Mutlu Pazartesi’ye açıyor

Özgün koleksiyonlarıyla evinizin ve mutfağınızın atmosferini daha keyifli hale dönüştüren Porland, haftanın ilk gününde kapılarını indirime açıyor. 29-30 Kasım tarihlerinde geçerli olacak Mutlu Pazartesi kampanyası kapsamında hayallerinin mutfağına sahip olmak isteyenler için Kurşun Asker, Botanical, Morocco, Forest ve Night Magic gibi seçili koleksiyonlar yüzde 50 ve üzerinde indirimle satışa sunuluyor.

Porland’ın Kasım ayına özel indirimlerinden yararlanmak için Bilecikli vatandaşlar Porland mağazalarını ve www.porland.com adresini ziyaret edebilecekler.

Editör: TE Bilişim