Bilecik’te üretim fabrikası bulunan Porland, yeni yıla girerken aradığınız ışıltıyı ve şıklığı bir arada sunuyor. Porland, yılbaşı akşamında özel günleri taçlandıran tasarımlarıyla  evlerinizi ve sofralarınızı görsel bir şölene dönüştürüyor. Yeni başlangıçları anlamlı kılan, yılbaşı sofralarını güzelleştiren sunum ürünleri ve evlerin dekorasyonuna renk katan ürünleriyle Porland, yılbaşına özel birbirinden şık alternatifler sunuyor.

Sofra trendlerini belirleyen koleksiyonlara imza atan Porland, yılbaşı masalarını kırmızının, yeşilin ve ışıltının hakim olduğu tasarımlarıyla süslemeye devam ederken; aynı zamanda sevdiklerini özel hediyelerle mutlu etmek isteyenler için birbirinden şık seçeneklerle dikkat çekiyor.

Işıltılı sofralar, şık sunumlarla yılbaşı coşkusunu hissedin

Tüm aileyi ve sevdiklerimizi bir araya getiren özel yılbaşı sofraları,  Porland’ın görkemi ve şıklığı ile tamamlanıyor. Yeni yıl sofralarını şenlendirmek isteyenler için damgasını vuracak  yeni seri  Kurşun Asker başta olmak üzere  Winter, Forest, Night Magic, Arabesque, Evoke, Ethos, Frost tasarımları  sizi ve sevdiklerinizi mutlu bir yıla davet ediyor.

Bilecik’te üretim yapan Porland, hayal ettiğiniz tasarımlarıyla yılbaşı havasını evlerinizde yaşatıyor. Kurşun Asker serisindeki yeni yılı simgeleyen  kırmızı ve yeşil uyumuna bayılacaksınız.  Kurşun asker figürlü tasarımlarıyla dikkat çeken koleksiyon,  kırmızı ve yeşil detayların kombinlendiği bardaklar, tabaklar, kahve takımları gibi alternatiflerle özgün sunumlar için ideal bir seçenek olarak karşınıza çıkıyor.

 

Forest koleksiyonundaki geyik ve ağaç tasarımları kış esintisini sofralara taşırken; yıldız ve gold yansımalarla davetlileriniz için göz alıcı sunumlar hazırlayabilirsiniz.  Siyah ve gold birlikteliğini en zarif şekilde harmanlayan Night Magic koleksiyonu özgün bir sunum yapmak isteyenleri siyahın zamansız şıklığıyla buluştururken; Barok döneminin sanatsal yansımalarından ilham alınarak tasarlanan Evoke koleksiyonu ise kadifemsi doku etkisiyle şık davet sofralarına eşlik ediyor.

Sevdiklerine ayrıcalıklı bir hediye vermek isteyenlere…

Yılbaşı sofraları için göz alıcı sunum seçenekleri sunan Porland, yüzlerce alternatifle sevdiklerine ayrıcalıklı bir hediye vermek isteyenleri de unutmuyor. Çerçeve, ayna, vazo, biblo gibi yaşam alanlarınızı renklendiren dekoratif ürünlerden, rengarenk kupalara; şık kahve fincanlarından barista ürünlerine kadar her zevke hitap edecek pek çok ürün ile sevdikleriniz için en özel hediyeyi Porland’dan seçebilirsiniz.

Porland’ın yeni yıla özel ürünlerini daha yakından görebilmek için Porland mağazalarını ve www.porland.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: TE Bilişim