Bilecik’te fabrikasında üretim yapan ve 20 bini aşkın ürün çeşidini 4 kıtada 30’dan fazla ülkeye sunarak yılda 70 milyon adet porselen üretimine imza atan Porland, dünya çapında tanınan Türk markası olarak yükselen değer olma hedefini hızla sürdürüyor.

Yalnızca  üretimi ile değil porselene taşıdığı yenilikçi yaklaşımıyla da öne çıkan Porland,  Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Töreni’nde  “Yılın İnovatif Porselen Markası’’  ödülüne değer görüldü.

Türkiye Marka ve Kariyer etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri  sahiplerini buldu. Yenilikçi tasarımlarıyla sektöre yeni bir soluk getirerek standartların ötesine geçen Porland, dijital desen ve baskı teknolojileri ile “Yılın İnovatif Porselen Markası’’  ödülünün sahibi oldu.

Porselende yenilikçi yaklaşım

Porland adına ödülü kabul eden Porland Satış Direktörü İsmail Taşkın gazetemize yaptığı açıklamada ödülle ilgili şunları söyledi:

‘‘1976 yılından bu yana gerek ev gerekse gastronomi kesimine hizmet eden ürün yelpazemizle sektörde trend belirleyici olarak konumlanan, dünyanın sayılı büyük porselen üreticilerinden biriyiz. İnovatif yaklaşımını tüm üretim süreçlerine entegre etmiş bir marka olarak bu ödüle layık görülmenin mutluluğunu yaşıyoruz.  Her daim yenilikçi misyonumuzun bir ödülle taçlandırılması bizim için oldukça değerli. Bu tarz ödüllerin özellikle gastronomi alanında global oyuncuların arasında konumumuzu güçlendirme hedefimize katkısı olacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’

İnovasyon alanında tescilli başarı

Daha önce ABD Şikago’da, IHA tarafından (International Housewares Association) düzenlenen fuarda GIA- Küresel İnovasyon Ödülü ile başarısını tescilleyen Porland, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri komitesi ve jürisi tarafından ödüle layık görülerek bu alandaki başarısını bir kez daha gösterdi.

Editör: TE Bilişim