F.Y. isimli şahıs, aralarında daha önceki husumetten dolayı Ekrem Dahil'in aracını pompalı tüfek ile tararken, 8 kurşun isabet eden araçtan Ekrem Dahil yara almadan kurtuldu.

Bilecik merkez Kösedere mevkiinde besicilik yapan iki kişinin arasında daha önceki husumet ileri boyuta taşındı.

İddialara göre Kösedere mevkiinde besicilik yapan Ekrem Dahil ile ona yakın yerde besicilik yapan F.Y. bundan 6 ay önce bir tartışma yaşadı. Bu tartışmanın sonucunda iki besihaneci selam sabahı kesti.

Önceki gün ise besihanesinde hayvanlarını yemleyen Ekrem Dahil, merkeze doğru aracı ile seyir halindeyken ağacın ve çalıların arasından biranda aracı taranmaya başlandı. Aracına ateş edildiğini farkeden Dahil, koltuğunda yatarak ilerlemeye çalıştı. Ne varki aracının sigortasına kurşunun isabet etmesi sonucu 10 metre ileride aracı stop etti. Neye uğradığını şaşıran ve aracın içinden inen Ekrem Dahil, etrafa baktığında ağacın ve çalıların arasında daha önceden tartışma yaşadığı besici F.Y.’yi gördü. “Kim bana ateş etti” diye sormasına karşılık, “ben ettim sen daha ölmedin mi?” cevabını alan Ekrem Dahil ile F.Y. arasında sözlü tartışma yaşandı. Dahil, soğukkanlıkla polisi aradı ve durumu anlattı. Bunun üzerine pompalı tüfeği de yere bırakarak olay yerinden uzaklaşan F.Y., dağlık bölgeden kaybolarak polise giderek teslim oldu.

Polis ekiplerinin olay yerine intikal etmesi sonucu olay yeri inceleme ekiplerince yapılan araştırmanın ardından şahısların Emniyet’te ifadeleri alındı, sorgularının ardından F.Y. de serbest bırakıldı.

“Hayatımdan endişem var”

Aracı 8 kurşun ile taranan Ekrem Dahil, hayatından endişe duyduğunu arabasını tarayarak kendisini ölümle burun buruna getiren kişinin serbest bırakılmasını anlayamadığını ve bu kişinin yeniden kendisine pusu kurması ve aynı şeyi yapması durumunda kimin sorumlu olacağını sorarak Emniyet ve adli mercilerden hayatının korunması için yardım istedi.

Editör: TE Bilişim