Bozüyük’ün Yenidodurga Köyü Muhtarı Mustafa Terle, köylerindeki piknik alanının tüm vatandaşların hizmetine hazır olduğunu duyurdu.

Bozüyük’ün merkezine 20km uzaklıktaki piknik alanının Darıdere Barajı kenarına kurulu olduğunu belirten Muhtar Terle, alanın yanından Sarısu deresinin geçtiğini söyledi ve herkesi köylerine piknik yapmaya beklediklerini belirtti.

Piknik alanında 1500 kişiye kadar rahatlıkla ağırlayabildiklerini belirten Muhtar Terle, köy yollarının asfalt olduğunu, geniş bir otoparklarının bulunduğunu ve göletlerinde bol miktarda balık bulunduğunu söyledi.

Özellikle Bozüyük ve İnönü’deki fabrikaları köylerine piknik yapmaya çağıran Terle, dilenirse 50 kişiden 1500 kişiye kadar yemek hizmeti de verebileceklerini belirtti.

Yenidodurga Köyü Muhtarı Mustafa Terle, gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bozüyük-Seyitömer yolu üzerinde, Bozüyük merkeze 20 kilometre uzakta olan köyümüzde çok güzel bir piknik alanımız var. Darıdere Barajı’nı geçen Sarısu deresi köyümüzden geçmektedir. İnönü Ovası, Kandilli ve Karaağaç Köyleri, Yenidodurga Köyü’nden geçen su ile beslenmektedir. Piknik alanımız çok güzel. Bozüyük ve İnönü’deki fabrikaları buraya davet ediyoruz. Gelip görsünler, hizmete hazırız. Çocuklar için top oynama sahası var. Piknik masalarımız sandalyelerimiz var. Piknik alanının yanından Sarısu geçmektedir. Asfalt yolumuz var. Bozüyük’ten 20-25 dakika içerisinde ulaşılıyor. Araçlar için geniş bir otoparkımız var. Aynı zamanda balığımız da boldur. 50 kişiden 1500 kişiye kadar bir gurubu ağırlayıp yemek verebiliyoruz. Alanımızda bir de sahnemiz var. Dileyenler şarkılı türkülü organizasyon yapabilirler. Buradaki fabrikalarımızı ve tüm vatandaşlarımızı Yenidodurga köyümüze bekleriz.”

Yenidodurga Köyü’nün piknik alanıyla ilgili bilgi almak isteyenler, 05371171192 ve 05378359685 nolu telefonlardan Muhtar Mustafa Terle’ye ulaşabilirler.

Köyün piknik alanında yemekli organizasyon yapmak isteyenler ise, 05324177144 nolu telefondan Süreç Yemek Rami Usta’ya ulaşabilirler. 

Editör: TE Bilişim