Hasan Güner

Ramazan ayının ilk gününe kadar fiyatı belirnemeyen Ramazan Pidesi’nde yapılan fiyat araştırmaları sonucu İl merkezinde 300 gr pidenin fiyatı 1.50 TL olarak belirlendi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gönderilen açıklamalarda, Odaların yetkili organlarınca yapılan değerlendirme sonucunda il merkezinde 300 gr. Ramazan Pidesi’nin fiyatının 1.50 TL olurken, Bozüyük’te ise 325 gr pidenin fiyatı 1.50 TL olarak belirlendi.

Bilecik Ticaret Odası’ndan yapılan açıklamada, “Odamıza kayıtlı İlimizde faaliyet gösteren Fırın İşletmelerinin Ramazan Pidesi fiyat tarifesi değişikliği için yazılı başvuruları üzerine yapılan fiyat analizleri, maliyet hesaplamaları, çevre İl ve ilçelerdeki fiyat araştırmaları değerlendirilmiştir.

Odamız yetkili organlarınca yapılan değerlendirme sonucunda Odamıza kayıtlı Merkez ve İlçelerde 300 gr. Ramazan Pidesi fiyatının 1,50  TL olarak satışa sunulmasına karar verilmiştir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

Saygılarımızla” denildi.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent tarafından yapılan açıklamada ise, “Odalarımıza kayıtlı İlçemizde faaliyet gösteren Fırıncı esnaflarımızın yazılı başvuruları üzerine İlçemizde satışı yapılan pide gramaj ve fiyatı tekrar ele alınıp değerlendirilmiştir.

Çevre İl ve İlçelerde uygulanan pide gramaj ve fiyatları ve yine Odamız tarafından daha önceki yıllarda verilen fiyat tarifeleri gramaj başına düşen satış fiyatları da göz önünde bulundurularak

Odamız yetkili organlarınca yapılan değerlendirme sonucunda  325 Gr. Pide 1,50  TL olarak belirlenmiştir.

İlçemiz Kamuoyu ve Basın Kuruluşlarımızın bilgilerine sunar, bu vesile ile Ramazan ayının tüm üyelerimize ve camiamıza sağlık, hayır, ve bereketler getirmesini dilerim.

Saygılarımızla” denildi.

Editör: TE Bilişim