Hasan Güner

Pazaryeri Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili gazetemize bilgi veren Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçe stadı, gençlik merkezi ve sosyal tesis çalışmalarını 2014 yılı bitmeden sonlandıracaklarını belirtti.

Yalçın, yaptığı açıklamada “İlçe stadımızın sentetik çimle kaplanması, çevre tellerinin yenilenmesi, soyunma odalarının yapımı ve tribünlerin 1500 kişilik koltuk ile kaplanması konularında keşifler yapıldı. Bunla ilgili 1Trilyon TL ödenek çıktı ve yakında projenin ihalesi olacak. 2014 yılı içerisinde ilçemize yakışır bir stada kavuşacağız. Ayrıca stadımız bünyesinde halkımızın spor yapabileceği yürüyüş pisti de olacak.

Bunun yanı sıra eski sağlık ocağımızın Gençlik Merkezi’ne dönüştürülmesi projesi 2014 yılı içinde tamamlanacak ve ilçemiz gençlerinin hizmetine sunulacak. Faaliyette olan kapalı halı sahamıza ilave olarak sosyal tesis çalışmalarımız başladı. Sporsever halkımız bir buçuk ay sonra bu sosyal tesise kavuşacak.” dedi.

Gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Yalçın, sonuçların Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyerek, “Siyasi hayatı bitti, muhtar bile olamaz dediler. Ama Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan halkına güvendi ve halkından aldığı güçle 12. Cumhurbaşkanı oldu. Türkiye artık milli irade ile yönetilecek. Şimdi sıra 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte Recep Tayyip Erdoğan’la yürümekte.” ifadelerini kullandı.

Yalçın, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“İlçeye yapılması planlanan Sağlık Meslek Lisesi’nin yapılacağı yer, bu hafta yapılacak meclis toplantısında eğitim alanı olarak belirlenecek. İmar çalışmaları bitti. Kasım ayında inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor. Ödeneği hazır olan okulumuzda 16 derslikli ve 200 kişilik pansiyon olacak.

 

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Göreve geldiğim günden bu güne kadar Pazaryeri’nin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımı sürdürüyorum. İlçemize birçok güzellik kazandırdık. İlçe halkımız her zaman belediyemizin yanında oldu. Pazaryeri Belediyesi olarak birçok başarıya imza attık. Bundan sonra da halkımızla birlikte başaracağız.

Editör: TE Bilişim